• Franchise Connect | we know how

Een franchise fitness starten

Voor advies op het gebied van het opstarten van een franchise bent u bij Franchise Connect aan het juiste adres. We raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen als u een franchise voor een fitness bedrijf op wilt starten. We zijn al ruim 30 actief met alle mogelijke facetten die bij het succesvol ondernemen met een franchise komen kijken. We hebben het dan onder andere over het opstarten van een franchise, maar ook het werven en selecteren van franchisenemers, het uitbouwen van een franchise en de juridische aspecten van het ondernemen met een franchise. Neem dan ook contact met ons op als u hier vragen over heeft, of op zoek bent naar advies voor een fitness franchise.

 

 

Samenwerkingsmodellen

Wij adviseren over de juiste groeistrategie door samenwerking met andere ondernemers. Dit kan via franchising of via een ander samenwerkingsmodel.

Wat is franchise?

Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en franchisenemer, met als doel een win-win situatie te creëren.

Voordelen franchise

Waarom zou uw bedrijf juist via franchising willen groeien? Franchise Connect geeft u zowel de voordelen als de nadelen van franchise als groeistrategie.

Formule ontwikkelen

Is franchising de juiste expansiestrategie voor uw bedrijf of concept? Vanuit een vaste structuur ontwikkelen wij samen met u de franchiseformule stap voor stap.

 

Een franchise op fitness gebied

Wilt u een franchise op fitness gebied starten? Dan staan u behoorlijk wat uitdagingen te wachten. Om te beginnen zijn er natuurlijk behoorlijk wat fitness bedrijven te vinden in Nederland en is daarmee de concurrentie vrij hoog. Hoe gaat u zich met uw formule onderscheiden? Wij beginnen met een haalbaarheidsonderzoek, om te bekijken of uw franchise levensvatbaar is. Indien nodig dan kan het zijn dat er nog wat aanpassingen gemaakt moeten worden aan de formule en bekijken dan ook samen met u wat er allemaal in de franchiseovereenkomst moet komen te staan. Uw franchisenemers hebben een duidelijk handboek nodig.

Een franchise in de fitness starten met professioneel advies

Ons adviesbureau heeft door de jaren heen een groot aantal bedrijven geholpen met het opstarten en uitbouwen van een franchise. We helpen u bij het verkrijgen van financiering, bij het enthousiasmeren van franchisenemers en bij het verder uitbouwen van uw franchise. We hebben gewerkt als franchisegever, maar ook als franchisenemer en weten dan ook wat er op dat vlak van uw wordt verwacht. Meer weten? We hebben ook uitgebreide informatie over ons adviesbureau, alsmede het opstarten van een franchise, voor u klaarstaan op deze website.