• Franchise Connect | we know how

Franchise Recruitment Systeem

Een goed werkend Franchise Recruitment Systeem kan een aanwinst zijn voor franchiseformules die grote aantallen kandidaten de revue zien passeren? De werving- en selectieprocedure voor franchiseformules verschilt wezenlijk van de procedure voor loondienstfuncties. Het functioneel inrichten van een franchiserecruitment-proces in een franchise recruitment systeem stuit in de praktijk op onmogelijkheden in de software en een gebrek aan kennis van leveranciers van recruitmentsoftware. Zij zijn immers niet gewend om voor franchiseformules hun software in te richten. Een alternatief is om de software zelf te ontwikkelen. Dit maatwerk is echter tijdrovend, erg duur en simpelweg niet uw core business.

Franchise Connect heeft bestaande recruitmentsoftware doorontwikkeld tot een echt Franchise Recruitment Systeem. Wij bieden u de mogelijkheid om uw selectieproces op dit systeem te laten draaien!

Met dit systeem heeft u uw werving- en selectieprocedure in één oogopslag in beeld en houdt u eenvoudig zicht op alle fasen van het selectieproces. Zo beschikt u voortdurend en in één oogopslag van de juiste recruitment managementinformatie. Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen van de franchisevacature is niet alleen efficiënt, maar betekent ook snelheid en continuïteit in de selectieprocedure. Zeker bij grote volumes genereert dit een enorm kostenvoordeel. Daarnaast is het een goede basis voor eenvoudige en snelle databasemarketing op het bestand van uw kandidaten.

Franchise Recruitment Systeem

Inrichting van het Franchise Recruitment Systeem

We ontsluiten voor uw franchiseformule alle mogelijkheden van onze werving en selectiesoftware die we speciaal ontwikkelden voor franchiserecruitment-processen. Franchise Connect richt het systeem functioneel in en het selectieproces wordt op maat ingebouwd. Hierbij moet u denken aan:

  • Een complete inrichting van alle fasen van het selectieproces.
  • Eventuele datamigratie van reeds bestaande kandidaten naar het Franchise Recruitment Systeem.
  • Automatisering van processtappen.
  • Het inrichten van automatische reply’s.
  • Het vervaardigen van e-mailsjablonen die gekoppeld zijn aan de verschillende fasen in het selectieproces.
  • Het ontwikkelen van rapportages t.b.v. de managementinformatie die u wenst.
  • Inrichten nieuwsbrieven aan kandidaten vanuit het Franchise Recruitment Systeem.

De volgende dienstverlening kan onderdeel uitmaken van deze module.

Training
Het gebruik van het Franchise Recruitment Systeem gaat niet vanzelf. U wordt door ons getraind om het maximale uit het pakket te halen. U kunt toekomstige aanpassingen zélf implementeren en bent zoveel mogelijk “self supporting”.

Publicatie van de franchisevacature vanuit het recruitmentsysteem
Voor de werving van kandidaten maakt u gebruik van allerlei mogelijke wervingskanalen, maar ook van vacaturesites. Uw franchisevacature kan gepubliceerd worden vanuit de software. U werkt efficiënter en minder foutgevoelig omdat de franchisevacature op uw site en op vacaturesites direct afkomstig is uit het Franchise Recruitment Systeem.

Hulp nodig bij de inrichting van uw Franchise Recruitment Systeem?

Kom bij ons op de koffie.