• Franchise Connect | we know how

Onze partners

Samen sta je sterk! Om u het beste van dienst te zijn, werkt Franchise Connect graag samen met partners.

AG Hart Advocaten

AG Hart Advocaten

AG Hart Advocaten heeft zich gespecialiseerd op het gebied van het Commerciële contractenrecht, waaronder begrepen Franchise-, distributie-, agentuur-, E-commerce & informatica-overeenkomsten. Vanwege de specialisatie in franchise, is AG Hart Advocaten de ideale partner voor Franchise Connect.

AG Hart Advocaten adviseert zowel kleine, middelgrote, als grote (beursgenoteerde) ondernemingen uit binnen- en buitenland. Door de franchiseadvocaten van AG Hart Advocaten worden zowel (retail- en franchise)organisaties als individuele of collectieve (franchise)ondernemers en Verenigingen van franchisenemers bijgestaan. Voorbeelden van referenties van AG Hart Advocaten zijn: HEMA, Domino’s, Jumbo, ’t Zusje, Olympia, KFC, De Beren, Pets Place, Boerenbond en Groenrijk.

De franchiseovereenkomsten van Franchise Connect worden in samenwerking met AG Hart Advocaten opgesteld, zodat ze voldoen aan alle juridische (nationale en internationale) eisen en wetgeving.

Brilliant Work

Brilliant Work

Franchise Connect wekt graag samen met Brilliant Work op twee punten. Uitbreiden naar het buitenland, en het effectiever maken van uw bedrijf.

Uitbreiding naar het buitenland is een geweldige manier om te zorgen voor meer omzet en en klanten. Maar daar zitten wat haken en ogen aan. Wat gaat u doen om die klanten binnen te halen in het buitenland? En hoe zorgt u dat u intern alles op de rit heeft om straks die klanten goed en op tijd te kunnen leveren? Vanuit een brede internationale ervaring geeft Brilliant Work coaching en advies op het gebied van internationaal zakendoen. Voor bedrijven met minder dan 250 werknemers worden de kosten hiervoor geheel vergoed door overheidssubsidie! Deze exportsubsidie geldt zowel voor bedrijven die in de dienstverlening zitten als organisaties die een fysiek product maken of leveren.

Ten tweede helpt Brilliant Work u bij het verbeteren van uw resultaten, ook voor bedrijven die alleen in Nederland willen groeien. Want u kunt alleen een vitale franchiseorganisatie worden als uw eigen bedrijfsprocessen optimaal zijn ingericht! Wij werken samen met u aan de visie en strategie voor het bedrijf, kijken naar de processen en de mensen in de organisatie. Door ons duidelijke stappenplan en diepgaande expertise helpen we u met het creëren van een organisatie die staat als een huis.