• Franchise Connect | we know how

Onze partners

Samen sta je sterk! Om u het beste van dienst te zijn, werkt Franchise Connect graag samen met partners.

AG Hart Advocaten

AG Hart Advocaten

AG Hart Advocaten heeft zich gespecialiseerd op het gebied van het Commerciële contractenrecht, waaronder begrepen Franchise-, distributie-, agentuur-, E-commerce & informatica-overeenkomsten. Vanwege de specialisatie in franchise, is AG Hart Advocaten de ideale partner voor Franchise Connect.

AG Hart Advocaten adviseert zowel kleine, middelgrote, als grote (beursgenoteerde) ondernemingen uit binnen- en buitenland. Door de franchiseadvocaten van AG Hart Advocaten worden zowel (retail- en franchise)organisaties als individuele of collectieve (franchise)ondernemers en Verenigingen van franchisenemers bijgestaan. Voorbeelden van referenties van AG Hart Advocaten zijn: HEMA, Domino’s, Jumbo, ’t Zusje, Olympia, KFC, De Beren, Pets Place, Boerenbond en Groenrijk.

De franchiseovereenkomsten van Franchise Connect worden in samenwerking met AG Hart Advocaten opgesteld, zodat ze voldoen aan alle juridische (nationale en internationale) eisen en wetgeving.

Flynth Franchise

Flynth Franchise

In de advieswerkzaamheden voor franchiseformules of soortgelijke commerciële samenwerkingsverbanden heeft Franchise Connect uiteraard ook te maken met financiële aangelegenheden. Dit kan betrekking hebben op financieringsvraagstukken, vestigingsplaatsonderzoeken, witte vlekkenplannen, financiële stuurinformatie, financiële administratie, fiscaal advies, waarderingsvraagstukken en/of begeleiding bij aan- en verkooptransacties.

Advisering van franchiseformules op dit vlak vergt niet alleen financiële kennis en uitstekende productoplossingen, maar ook verstand van franchising en soms ook hele specifieke branchekennis.

Om deze reden werkt Franchise Connect graag samen met Flynth Adviseurs en Accountants. Flynth heeft een uitgebreid team van franchisespecialisten met relevante franchise-ervaring. Zij kunnen bijdragen aan de optimalisatie van de franchiseformule, de centrale organisatie of de individuele franchisevestiging. En met ca. 60 vestigingen in het land en een keur van (branche)specialisaties is er altijd wel iemand in de Flynth-organisatie te vinden die kan helpen met specialistische vraagstukken voor onze klanten.

Brilliant Work

Brilliant Work

Franchise Connect wekt graag samen met Brilliant Work op twee punten. Uitbreiden naar het buitenland, en het effectiever maken van uw bedrijf.

Uitbreiding naar het buitenland is een geweldige manier om te zorgen voor meer omzet en en klanten. Maar daar zitten wat haken en ogen aan. Wat gaat u doen om die klanten binnen te halen in het buitenland? En hoe zorgt u dat u intern alles op de rit heeft om straks die klanten goed en op tijd te kunnen leveren? Vanuit een brede internationale ervaring geeft Brilliant Work coaching en advies op het gebied van internationaal zakendoen. Voor bedrijven met minder dan 250 werknemers worden de kosten hiervoor geheel vergoed door overheidssubsidie! Deze exportsubsidie geldt zowel voor bedrijven die in de dienstverlening zitten als organisaties die een fysiek product maken of leveren.

Ten tweede helpt Brilliant Work u bij het verbeteren van uw resultaten, ook voor bedrijven die alleen in Nederland willen groeien. Want u kunt alleen een vitale franchiseorganisatie worden als uw eigen bedrijfsprocessen optimaal zijn ingericht! Wij werken samen met u aan de visie en strategie voor het bedrijf, kijken naar de processen en de mensen in de organisatie. Door ons duidelijke stappenplan en diepgaande expertise helpen we u met het creëren van een organisatie die staat als een huis.