• Franchise Connect | we know how

Onze partners

Samen sta je sterk! Om u het beste van dienst te zijn, werkt Franchise Connect graag samen met partners.

AG Hart Advocaten

AG Hart Advocaten

AG Hart Advocaten heeft zich gespecialiseerd op het gebied van het Commerciële contractenrecht, waaronder begrepen Franchise-, distributie-, agentuur-, E-commerce & informatica-overeenkomsten. Vanwege de specialisatie in franchise, is AG Hart Advocaten de ideale partner voor Franchise Connect.

AG Hart Advocaten adviseert zowel kleine, middelgrote, als grote (beursgenoteerde) ondernemingen uit binnen- en buitenland. Door de franchiseadvocaten van AG Hart Advocaten worden zowel (retail- en franchise)organisaties als individuele of collectieve (franchise)ondernemers en Verenigingen van franchisenemers bijgestaan. Voorbeelden van referenties van AG Hart Advocaten zijn: HEMA, Domino’s, Jumbo, ’t Zusje, Olympia, KFC, De Beren, Pets Place, Boerenbond en Groenrijk.

De franchiseovereenkomsten van Franchise Connect worden in samenwerking met AG Hart Advocaten opgesteld, zodat ze voldoen aan alle juridische (nationale en internationale) eisen en wetgeving.

MCR Retailminds

MCR Retailminds

Bij het openen van een nieuwe (franchise)vestiging is het belangrijk dat u de best mogelijke locatie uitkiest. Franchise Connect werkt samen met MCR Retailminds om ervoor te zorgen dat u weet waar uw nieuwe vestiging het meeste rendement behaalt.

MCR Retailminds is een onafhankelijk strategisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in groei- en vestigingsvraagstukken. Met hun expertise kunnen zij u bijstaan bij de keuze van uw vestigingsplaats. Dit doet MCR op twee wijzen. In de eerste plaats heeft MCR diverse online applicaties ontwikkeld, waarmee u zelf inzicht krijgt in de mogelijkheden en functionele informatie van een potentiële vestigingsplaats. Daarnaast biedt MCR ook maatwerk aan. Maatwerk bestaat bijvoorbeeld uit een vestigingsplaatsonderzoek en het zogeheten Witte Vlekkenplan, waaruit vervolgens een maatwerkrapportage voortvloeit.

MCR Retailminds heeft inmiddels een veelheid aan ondernemers en (franchise)organisaties bijgestaan. Enkele referenties van MCR Retailminds zijn: Vodafone, New York Pizza, Rituals, Leonidas, Multimate, Subway en Intersport.

Brilliant Work

Brilliant Work

Franchise Connect wekt graag samen met Brilliant Work op twee punten. Uitbreiden naar het buitenland, en het effectiever maken van uw bedrijf.

Uitbreiding naar het buitenland is een geweldige manier om te zorgen voor meer omzet en en klanten. Maar daar zitten wat haken en ogen aan. Wat gaat u doen om die klanten binnen te halen in het buitenland? En hoe zorgt u dat u intern alles op de rit heeft om straks die klanten goed en op tijd te kunnen leveren? Vanuit een brede internationale ervaring geeft Brilliant Work coaching en advies op het gebied van internationaal zakendoen. Voor bedrijven met minder dan 250 werknemers worden de kosten hiervoor geheel vergoed door overheidssubsidie! Deze exportsubsidie geldt zowel voor bedrijven die in de dienstverlening zitten als organisaties die een fysiek product maken of leveren.

Ten tweede helpt Brilliant Work u bij het verbeteren van uw resultaten, ook voor bedrijven die alleen in Nederland willen groeien. Want u kunt alleen een vitale franchiseorganisatie worden als uw eigen bedrijfsprocessen optimaal zijn ingericht! Wij werken samen met u aan de visie en strategie voor het bedrijf, kijken naar de processen en de mensen in de organisatie. Door ons duidelijke stappenplan en diepgaande expertise helpen we u met het creëren van een organisatie die staat als een huis.

Innerland

Innerland

Bij Franchise Connect werken we dagelijks voor en met franchiseprofessionals zoals franchisedirecteuren en franchisemanagers die continu het beste uit zichzelf willen halen. Het succes van een franchiseformule is echter niet alleen afhankelijk van de persoonlijke competenties van de franchiseprofessionals, maar ook van een succesvolle samenwerking tussen franchisegever en franchisenemer. Met name op juridisch, operationeel en financieel vlak.

De franchisenemer zal met zijn of haar team een succes moeten maken van de franchisevestiging. Dit vergt niet zelden training op het gebied van managementvaardigheden, leiderschap en ondernemerschap. Soms is er sprake van een gedragsverandering die nodig is om resultaat te boeken. Niet alleen individueel, maar ook in teamverband.

Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling voor franchiseformules, franchisenemers en hun medewerkers werken we samen met Innerland. Hun aanpak zorgt ervoor dat professionals in korte tijd grote stappen zetten in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en inzichten opdoen die ze blijvend verder helpen. De trainers bij Innerland hebben ruime ervaring in de franchisebranche.