• Franchise Connect | we know how

Franchise coaching door ervaren professionals

Het beheren van een franchiseformule is niet eenvoudig. Er komt veel kijken bij het ontwikkelen van een franchiseformule, maar ook het aanpassen van deze franchise aan recente ontwikkelingen, het omgaan met wensen van franchisenemers en ervoor zorgen dat uw franchise toekomstbestendig is. Wordt het u af en toe teveel of heeft u het gevoel dat u niet alles uit uw franchiseformule haalt wat er in zit? Dan is het goed om contact op te nemen met Franchise Connect. We hebben ruim 30 jaar ervaring met het beheren van een franchise en hebben al 125 klanten geadviseerd op het gebied van allerlei facetten van een goede franchiseformule.

 

 

Samenwerkingsmodellen

Wij adviseren over de juiste groeistrategie door samenwerking met andere ondernemers. Dit kan via franchising of via een ander samenwerkingsmodel.

Wat is franchise?

Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en franchisenemer, met als doel een win-win situatie te creëren.

Voordelen franchise

Waarom zou uw bedrijf juist via franchising willen groeien? Franchise Connect geeft u zowel de voordelen als de nadelen van franchise als groeistrategie.

Formule ontwikkelen

Is franchising de juiste expansiestrategie voor uw bedrijf of concept? Vanuit een vaste structuur ontwikkelen wij samen met u de franchiseformule stap voor stap.

 

Franchise coaching en advies

Bij Francise Connect vindt u specialisten op het gebied van alles wat met een franchise te maken heeft. Ons fullservice adviesbureau ondersteunt u in alle fases waar uw franchise zich in bevindt. Zo kunnen we voor u een haalbaarheidsanalyse uitvoeren, maar is het ook mogelijk om ons in te zetten bij het ontwikkelen van uw franchiseformule. We helpen bij het uitrollen van uw formule en bij het werven en selecteren van franchisenemers. We geven franchise coaching bij het uitbreiden van uw franchise, maar ook als u deze internationaal uit wilt rollen. We zijn werkzaam in alle mogelijke sectoren en geven, zowel nationaal als internationaal advies.

Meer weten over franchise coaching advies?

Indien u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Maak een afspraak met ons als u met ons door wilt nemen bij welke facetten van uw franchise u advies kunt gebruiken. Momenteel begeleiden we meer dan 15 verschillende bedrijven. Wilt u ook gebruik maken van onze franchise knowhow? Of wilt u referenties bekijken van onze opdrachtgevers? Klik hier om naar de referentiepagina te gaan.