• Franchise Connect | we know how

Advies bij een samenwerkingsovereenkomst

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van franchisebedrijven, die u kan helpen bij het opstellen van een samenwerkingsovereenkomst? Bij Franchise Connect hebben we meer dan 30 jaar ervaring met alles wat met een franchise te maken heeft. Een samenwerkingsovereenkomst voor een franchise opstellen is dan ook iets wat wij graag voor u doen. We nemen dan met u door wat uw plannen zijn voor uw franchise, wat de wensen zijn van de franchisenemers en hoe u uw franchise wil laten groeien. Zo komen wij tot een duidelijk beeld, aan de hand waarvan het mogelijk is om een goede overeenkomst op te stellen.

 

 

Samenwerkingsmodellen

Wij adviseren over de juiste groeistrategie door samenwerking met andere ondernemers. Dit kan via franchising of via een ander samenwerkingsmodel.

Wat is franchise?

Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en franchisenemer, met als doel een win-win situatie te creëren.

Voordelen franchise

Waarom zou uw bedrijf juist via franchising willen groeien? Franchise Connect geeft u zowel de voordelen als de nadelen van franchise als groeistrategie.

Formule ontwikkelen

Is franchising de juiste expansiestrategie voor uw bedrijf of concept? Vanuit een vaste structuur ontwikkelen wij samen met u de franchiseformule stap voor stap.

 

Bij het opstellen van een samenwerkingsovereenkomst advies vragen

Franchise Connect is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle zaken die u bij het opzetten en beheren van een franchise tegenkomt. Zo zijn er heel wat verschillende onderdelen waar u rekening mee moet houden bij het opstellen van een samenwerkingsovereenkomst voor uw franchise. In een dergelijke overeenkomst worden de afspraken tussen franchisegever en franchisenemer schriftelijk vastgelegd. Elke overeenkomst is uniek, aangezien ook elke bedrijf uniek is. De afspraken worden vastgelegd in een juridisch fundament, waarbij er goed naar wordt gekeken dat deze overeenkomst wordt  geschreven in de geest van de formule.

Op zoek naar samenwerkingsovereenkomst advies?

We staan altijd klaar om samen met u te kijken naar uw franchise en naar het opstellen van een goede samenwerkingsovereenkomst. We vinden het belangrijk om u te helpen bij het opstellen van deze overeenkomst, zodat er een duidelijk plan is waar u als franchisegever, maar ook uw franchisenemers, op kunnen terugvallen. We hebben door de jaren heen aan beide kanten van de medaille gestaan en zijn actief geweest als zowel franchisegever als franchisenemer. Zo weten wij precies wat er van beide kanten van een goede samenwerkingsovereenkomst wordt verwacht.