• Franchise Connect | we know how

Uw franchise vaak de beste samenwerking tussen ondernemers

Een franchise is een samenwerking tussen ondernemers die allemaal hetzelfde doel hebben. Ze willen van uw franchise een succes maken en ervoor zorgen dat de franchise door kan blijven groeien. Er wordt gebouwd aan één merk! Het is dan belangrijk dat u als franchisegever de franchisenemers genoeg handvatten toereikt waarmee ze hun franchiseonderneming tot een succes kunnen maken. Heeft u hier vragen over of wilt u eens om tafel met specialisten op het gebied van franchiseondernemingen? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met Franchise Connect. Bij ons bedrijf werken mensen die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om van een franchise een succesvolle onderneming te maken.

 

 

Samenwerkingsmodellen

Wij adviseren over de juiste groeistrategie door samenwerking met andere ondernemers. Dit kan via franchising of via een ander samenwerkingsmodel.

Wat is franchise?

Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en franchisenemer, met als doel een win-win situatie te creëren.

Voordelen franchise

Waarom zou uw bedrijf juist via franchising willen groeien? Franchise Connect geeft u zowel de voordelen als de nadelen van franchise als groeistrategie.

Formule ontwikkelen

Is franchising de juiste expansiestrategie voor uw bedrijf of concept? Vanuit een vaste structuur ontwikkelen wij samen met u de franchiseformule stap voor stap.

 

Van een samenwerking tussen ondernemers een succesvolle franchise of soortgelijk samenwerkingsverband maken

Bij het opstarten, ontwikkelen en uitbouwen van een franchise als samenwerking tussen ondernemers komt heel wat kijken. Niet alleen moet u een goed plan hebben, er moet ook een overeenkomst komen waar zowel formule-eigenaar als lokale ondernemer mee aan de slag kan. Het is ook belangrijk om uw bestaande groep ondernemers zoveel mogelijk te betrekken bij het ontwikkelen van de franchise of het bedrijf. Ze kennen uw formule nou eenmaal door en door en hebben inzicht in hoe uw formule nog verder verbeterd kan worden. Wij zijn hier graag de ondersteunende factor in. We hebben door de jaren heen ruim 125 bedrijven geholpen met het ontwikkelen van hun formule en uitbouwen van de franchise.

Meer weten over een samenwerking tussen ondernemers als franchise?

Indien u meer wilt weten over wat er allemaal komt kijken bij een succesvolle franchise, maar ook over wat wij daarbij voor u kunnen betekenen, dan raden wij u aan om eens contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen met het aanpassen van de franchiseformule, het laten groeien van uw franchise, alsmede het versterken van het samenwerkingsverband met uw franchisenemers. Met Franchise Connect krijgt u een franchise die nog sterker is en kunt u met vertrouwen de toekomst tegemoet zien.