• Franchise Connect | we know how

Uw franchise bedrijf laten groeien

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van franchise formules? Een bedrijf waar kennis en ervaring aanwezig zijn en waar u er op mag rekenen dat u bij elke stap van het proces goed ondersteund wordt? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met Franchise Connect. Ons bedrijf heeft een schat aan knowhow op het gebied van alles wat met franchiseformules te maken heeft. We hebben door de jaren heen ruim 125 franchiseondernemingen ondersteund en begeleiden momenteel meer dan 15 franchisegevers bij het succesvol beheren van hun formule.

 

 

Samenwerkingsmodellen

Wij adviseren over de juiste groeistrategie door samenwerking met andere ondernemers. Dit kan via franchising of via een ander samenwerkingsmodel.

Wat is franchise?

Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en franchisenemer, met als doel een win-win situatie te creëren.

Voordelen franchise

Waarom zou uw bedrijf juist via franchising willen groeien? Franchise Connect geeft u zowel de voordelen als de nadelen van franchise als groeistrategie.

Formule ontwikkelen

Is franchising de juiste expansiestrategie voor uw bedrijf of concept? Vanuit een vaste structuur ontwikkelen wij samen met u de franchiseformule stap voor stap.

 

Groeien van een franchise bedrijf

Het beheren van een franchise is een omvangrijke klus. Zeker als u uw bedrijf wilt laten groeien is het niet onverstandig om hier een specialist voor in te schakelen. Welke stappen zijn op dit moment verstandig? En hoe moet u uw franchise aanpassen als u er zeker van wilt zijn dat het groeiproces succesvol verloopt? Laat Franchise Connect een haalbaarheidsonderzoek uitvoeren, zodat u met vertrouwen nieuwe plannen kunt ontwikkelen. Uiteraard zijn wij hier ook in te schakelen voor ondersteuning. Franchise Connect is een bedrijf waar mensen werken die zelf actief zijn geweest bij het beheer van een franchiseformule, maar die ook als franchisenemer hebben gewerkt. Zo hebben wij kennis van alle facetten die bij een franchise komen kijken.

Meer weten over onze diensten?

Indien u uw bedrijf wilt laten groeien en hier advies voor zoekt, horen wij graag van u. Franchise Connect is een bedrijf waar meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van opzetten, beheren en uitbouwen van franchiseformules aanwezig is. Het laten groeien van een bedrijf is een proces dat wij graag voor u ondersteunen. Franchise Connect laat u graag profiteren van de knowhow die bij ons aanwezig is. Wij helpen u in elke fase waar uw franchise zich ook in mag bevinden. Of het nu gaat om het opzetten van een formule, of om het succesvol laten groeien van uw bedrijf.