• Franchise Connect | we know how

Wilt u franchisegever worden? Of U wilt franchisegever worden!

Heeft u een goed lopend bedrijf en wilt u dit graag uitbreiden met extra filialen, maar u heeft geen zin in uitbreiding van uw personeelsbestand, u zoekt naar een manier om extra waarde toe te voegen aan uw bedrijf of u heeft ervoor gekozen om franchise als marketingstrategie in te zetten? U kunt er dan voor kiezen om een franchiseformule te ontwikkelen en zodoende franchisegever te worden. Als u hiervoor kiest, dan heeft u wel te maken met een groot aantal bepalingen en voorwaarden waar u rekening mee moet houden. Franchisegever worden met het advies van Franchise Connect is dan een slimme keuze. Onze mensen weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van een franchiseformule en waar daarbij allemaal aan gedacht moet worden.

 

 

Samenwerkingsmodellen

Wij adviseren over de juiste groeistrategie door samenwerking met andere ondernemers. Dit kan via franchising of via een ander samenwerkingsmodel.

Wat is franchise?

Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en franchisenemer, met als doel een win-win situatie te creëren.

Voordelen franchise

Waarom zou uw bedrijf juist via franchising willen groeien? Franchise Connect geeft u zowel de voordelen als de nadelen van franchise als groeistrategie.

Formule ontwikkelen

Is franchising de juiste expansiestrategie voor uw bedrijf of concept? Vanuit een vaste structuur ontwikkelen wij samen met u de franchiseformule stap voor stap.

 

Franchisegever worden met hulp van experts

Als u de specialisten op het gebied van franchiseformules van Franchise Connect inschakelt, dan mag u er op rekenen dat u bij elke stap van het opzetten van een franchiseformule goed wordt begeleid. We beginnen door samen met u te bekijken of uw franchiseplannen daadwerkelijk haalbaar zijn. Het is zonde om tijd en energie te steken in het ontwikkelen van een franchise die niet levensvatbaar is. Komt er uit het haalbaarheidsonderzoek een positief advies, dan kunnen we gelijk aan de slag met het ontwikkelen van de franchiseformule. Als de franchiseformule staat als een huis, kan het uitrollen van de formule beginnen. Wij assisteren u hier bij het vinden en selecteren van franchisenemers.

Zoekt u bij het franchisegever worden advies?

U wilt franchisegever worden en zoekt hulp hierbij? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Franchise Connect is een bedrijf dat meer dan 30 jaar ervaring heeft op het gebied van de ontwikkeling van franchiseformules. We hebben hierbij aan beide kanten van de medaille gestaan, zijn zowel actief geweest als franchisegever als franchisenemer. Zo weten wij niet alleen wat een franchisegever kan bereiken met een franchiseformule, maar ook wat de verwachtingen hieromtrent zijn van de franchisenemer.