• Franchise Connect | we know how

Advies voor uw bedrijf of franchiseformule

Uw bedrijf is succesvol in een markt waar voldoende vraag is naar uw product of dienst. Uw bedrijf is winstgevend en klaar om uit te breiden. Ook kan het voorkomen dat er een punt komt waarop je als bedrijf niet meer wilt groeien met meer eigenbeheer filialen, meer personeel wilt aannemen, het risico te groot vindt om in een andere regio of doelland te starten of je wil franchise of een soortgelijk samenwerkingsverband inzetten om een gedegen multi-channel marketing strategie neer te zetten. In al deze gevallen kan franchise of ander samenwerkingsmodel met ondernemers een middel zijn om de groeiambities van uw bedrijf te verwezenlijken!

Heeft u reeds een franchiseformule ontwikkeld en bent u nu op zoek naar advies om deze zo goed mogelijk in de markt te zetten? Of heeft u een bestaande franchiseformule die u graag wilt herpositioneren? Wat uw wensen op dit gebied ook zijn, we staan bij Franchise Connect klaar om u te helpen. We hebben de knowhow en expertise op het gebied van franchising, maar ook als het aankomt op soortgelijke samenwerkingsverbanden. Klik hier om te zien welke soortgelijke samenwerkingsverbanden er bestaan. We hebben jarenlange ervaring in huis die van essentieel belang is om gericht franchiseformule advies te kunnen geven. Meer weten? Neem dan contact op met een van onze franchiseadviseurs voor het maken van een afspraak.

 

 

Samenwerkingsmodellen

Wij adviseren over de juiste groeistrategie door samenwerking met andere ondernemers. Dit kan via franchising of via een ander samenwerkingsmodel.

Wat is franchise?

Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en franchisenemer, met als doel een win-win situatie te creëren.

Voordelen franchise

Waarom zou uw bedrijf juist via franchising willen groeien? Franchise Connect geeft u zowel de voordelen als de nadelen van franchise als groeistrategie.

Formule ontwikkelen

Is franchising de juiste expansiestrategie voor uw bedrijf of concept? Vanuit een vaste structuur ontwikkelen wij samen met u de franchiseformule stap voor stap.

 

Uw franchiseformule verbeteren

Bij te ontwikkeling van een succesvolle franchiseformule komt heel wat kijken. Vandaar ook dat het verstandig is om een partner in te schakelen waar veel ervaring en kennis op dit gebied aanwezig is. Franchise Connect is een fullservice adviesbureau voor alle bedrijven die betrokken zijn bij een franchise, of die een franchiseformule hebben die verregaand geprofessionaliseerd moet worden. We helpen u met advies over uw franchise of ander samenwerkingsverband, voor alle facetten waar u mee te maken krijgt. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van franchising. Deze ervaring hebben we zowel opgedaan als franchisegever, franchisenemer en franchisedirecteur.

Maak een afspraak met een ervaren franchiseformule adviseur

Wij staan klaar om u in elke fase van de groei van uw organisatie advies te geven. Zo kunnen we samen met u bekijken om een formuleplan, groeiplan of (franchise) businessplan op te stellen, waarbij we ook bekijken of uw idee haalbaar is. Om deze reden zou je dit ook een haalbaarheidsanalyse kunnen noemen. Daarna gaan we aan de slag met het ontwikkelen van het samenwerkingsverband of formule. In de groeifase wordt er gekeken naar het uitrollen van de franchiseformule, waarna we aan de slag gaan met het managen en uitbouwen van deze formule. De laatste fase behelst eventueel in sommige gevallen het internationaal uitrollen van de formule. We nemen al deze fases als franchiseformule adviseur graag met u door in een persoonlijk gesprek. Neem hier contact met ons op om een afspraak te maken voor franchiseformule advies op maat.