• Franchise Connect | we know how

Een franchiseformule starten

Heeft u plannen om een eigen franchiseformule op te starten? Dan staat u aan de start van een uitdagende, bijzondere periode in uw ondernemerscarrière. Een franchise brengt een groot aantal mogelijkheden met zich mee, maar er zijn ook volop uitdagingen. Het is dan ook verstandig om bij het starten van een franchiseformule advies te vragen aan ervaren professionals. U vindt deze specialisten op het gebied van franchising bij Franchise Connect. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van alles wat met franchising te maken heeft en laten u graag profiteren van onze kennis. Zeker gezien de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Wet franchise.

 

 

Samenwerkingsmodellen

Wij adviseren over de juiste groeistrategie door samenwerking met andere ondernemers. Dit kan via franchising of via een ander samenwerkingsmodel.

Wat is franchise?

Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en franchisenemer, met als doel een win-win situatie te creëren.

Voordelen franchise

Waarom zou uw bedrijf juist via franchising willen groeien? Franchise Connect geeft u zowel de voordelen als de nadelen van franchise als groeistrategie.

Formule ontwikkelen

Is franchising de juiste expansiestrategie voor uw bedrijf of concept? Vanuit een vaste structuur ontwikkelen wij samen met u de franchiseformule stap voor stap.

 

Met professionele hulp een franchiseformule starten

Franchise Connect is een bedrijf waar mensen werken die jarenlange ervaring hebben met franchising. We hebben zelf franchiseformules ontwikkeld, zijn actief geweest als directeur van een franchise, maar zijn ook franchisenemer geweest. Zodoende kennen wij het werken met een franchise vanuit alle invalshoeken. We geven u advies op alle gebieden die u wenst en anderzijds kunnen wij u goed helpen in samenwerking met een van onze partners. Zo bekijken we bijvoorbeeld samen met u of uw franchiseplannen haalbaar zijn, of franchise het beste middel is om te groeien, werken we aan het ontwikkelen van een goed, duidelijk groeiplan en zorgen we dat alle benodigde franchisedocumenten worden opgesteld. Alles om ervoor te zorgen dat uw franchise straks kans van slagen heeft.

Vandaag nog een franchiseformule starten?

Als u advies nodig heeft bij het starten van een franchiseformule , neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We hebben al voor zo’n 125 opdrachtgevers gewerkt aan het ontwikkelen van een franchise, vaak tot volle tevredenheid. Lees hier de referenties van onze klanten, waarin u een beeld krijgt van de ervaring die deze bedrijven hebben opgedaan bij het samenwerken met Franchise Connect. U zult hierin zien dat u voor hulp bij een franchiseformule starten bij Franchise Connect aan het juiste adres bent!