• Franchise Connect | we know how

Onder professionele begeleiding een franchiseformule opzetten

Heeft u plannen om een franchiseformule te ontwikkelen en staat u nu op het punt om deze officieel op te starten? Of heeft u plannen op dit gebied die u graag eens wilt toetsen bij ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Franchise Connect. Bij ons bedrijf vindt u meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van de ontwikkeling van franchiseformules. Wij hebben al meer dan 125 klanten geholpen bij het opstarten, herpositioneren of uitbouwen van hun formule en gaan hiermee graag ook voor u aan de slag. Zoekt u dan ook voor een franchiseformule opzetten advies van specialisten, dan staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hier kunnen wij ook ons netwerk van partners voor inzetten.

 

 

Samenwerkingsmodellen

Wij adviseren over de juiste groeistrategie door samenwerking met andere ondernemers. Dit kan via franchising of via een ander samenwerkingsmodel.

Wat is franchise?

Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en franchisenemer, met als doel een win-win situatie te creëren.

Voordelen franchise

Waarom zou uw bedrijf juist via franchising willen groeien? Franchise Connect geeft u zowel de voordelen als de nadelen van franchise als groeistrategie.

Formule ontwikkelen

Is franchising de juiste expansiestrategie voor uw bedrijf of concept? Vanuit een vaste structuur ontwikkelen wij samen met u de franchiseformule stap voor stap.

 

Wat komt er allemaal kijken bij het opzetten van een franchiseformule?

Bij het opzetten van een franchiseformule komt veel kijken. Wij helpen u bij elke fase in het proces als u een franchiseformule wilt opzetten. We kunnen bijvoorbeeld beginnen met het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek, om te bekijken of uw franchise in de huidige vorm kans van slagen heeft. Mocht dit niet het geval zijn, dan heeft het haalbaarheidsonderzoek hiermee toekomstige misinvesteringen helpen voorkomen. Bij de ontwikkeling maken wij voor u de benodigde documenten, zoals een franchiseovereenkomst en een franchisehandboek. We zijn ook betrokken bij de werving en selectie van nieuwe franchisenemers. Heeft u een bestaande franchise en wilt u graag zien dat de interne processen soepeler verlopen? Ook dit behoort tot onze specialisaties.

Met professionele hulp een franchiseformule opzetten

Ons bedrijf is een fullservice adviesbureau op het gebied van franchising. Een franchiseformule opzetten met ons advies is dan ook iets wat wij u adviseren. Hierdoor kunt u veel slimmer groeien. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen als u een andere vorm van samenwerking wilt ontwikkelen. Het herpositioneren, professionaliseren en laten groeien van franchiseformules behoort ook tot ons takenpakket. We gaan dan ook graag met u om tafel zitten om alle mogelijkheden op het gebied van franchising met u door te nemen.