• Franchise Connect | we know how

Een franchiseadviseur inhuren

Bij het opzetten van een franchise komt heel wat kijken. Maar ook als u een bestaande franchise heeft zijn er heel wat verschillende zaken waar u wellicht advies bij wilt hebben. Het is dan goed om eens te praten met professionals die verstand van zaken hebben op het gebied van franchiseformules en soortgelijke samenwerkingsverbanden. U bent dan bij Franchise Connect aan het juiste adres. We hebben meer dan 30 jaar ervaring met het opzetten en managen van franchiseorganisaties en staan klaar om u als franchiseadviseur van dienst te zijn. We helpen u bij het opzetten van een franchise, maar ook als u deze wilt herpositioneren of verder professionaliseren.

 

 

Samenwerkingsmodellen

Wij adviseren over de juiste groeistrategie door samenwerking met andere ondernemers. Dit kan via franchising of via een ander samenwerkingsmodel.

Wat is franchise?

Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en franchisenemer, met als doel een win-win situatie te creëren.

Voordelen franchise

Waarom zou uw bedrijf juist via franchising willen groeien? Franchise Connect geeft u zowel de voordelen als de nadelen van franchise als groeistrategie.

Formule ontwikkelen

Is franchising de juiste expansiestrategie voor uw bedrijf of concept? Vanuit een vaste structuur ontwikkelen wij samen met u de franchiseformule stap voor stap.

 

In gesprek met franchise adviseurs

Bij Franchise Connect vindt u specialisten op het gebied van alle onderwerpen die met een franchise te maken hebben. We hebben niet alleen kennis in huis over franchiseformules, maar ook over andere samenwerkingsverbanden. U kunt dan denken aan een agentuur, inkooporganisaties of reseller modellen. Onze franchise adviseurs hebben zelf ruim 30 jaar ervaring met het opzetten en beheren van franchiseorganisaties, maar zijn ook actief geweest als franchisenemer. We zijn actief in alle mogelijke sectoren en hebben door de jaren heen al meer dan 125 bedrijven bijgestaan bij het opzetten en beheren van een franchise.

Vandaag nog een franchiseadviseur inhuren

We vinden het belangrijk om onze klanten bij te staan bij alle vragen die ze hebben. We bekijken als franchise adviseurs samen met u of uw franchiseplannen haalbaar zijn, maar ook hoe wij uw bestaande franchise verder kunnen professionaliseren. Daarbij kunnen wij voor u franchisenemers werven en selecteren, alsmede helpen bij het verbeteren van interne processen die commerciële samenwerking ondersteunen. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op als u een ervaren, professionele franchiseadviseur wilt inhuren.