• Franchise Connect | we know how

Aan de slag met een bedrijfsgroei adviseur

Het is voor bedrijven belangrijk om te blijven groeien. Men zegt niet voor niets dat stilstand achteruitgang is. Het is alleen niet eenvoudig voor een bedrijf om te groeien, zeker niet gezien de huidige pandemie. Wilt u toch plannen ontwikkelen om uw franchisebedrijf vooruit te stuwen? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met Franchise Connect. Ons bedrijf is de specialist op het gebied van alles wat met franchiseformules en soortgelijke samenwerkingsverbanden te maken heeft. We begeleiden franchisegevers bij alle fases van hun bedrijf, van het opstarten van een franchise tot het realiseren van bedrijfsgroei. Hierbij is samenwerking met andere ondernemers de basis.

 

 

Samenwerkingsmodellen

Wij adviseren over de juiste groeistrategie door samenwerking met andere ondernemers. Dit kan via franchising of via een ander samenwerkingsmodel.

Wat is franchise?

Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en franchisenemer, met als doel een win-win situatie te creëren.

Voordelen franchise

Waarom zou uw bedrijf juist via franchising willen groeien? Franchise Connect geeft u zowel de voordelen als de nadelen van franchise als groeistrategie.

Formule ontwikkelen

Is franchising de juiste expansiestrategie voor uw bedrijf of concept? Vanuit een vaste structuur ontwikkelen wij samen met u de franchiseformule stap voor stap.

 

Bedrijfsgroei advies op maat

Als franchiseadviseur hebben we bij Franchise Connect door de jaren heen al vele bedrijven geholpen met bedrijfsgroei advies. Wij kunnen uw bedrijf in alle verschillende fases van dienst zijn, hier zit ook voor een groot deel onze toegevoegde waarde in. We zijn actief in alle mogelijke sectoren en hebben ook in alle sectoren al bedrijven bijgestaan. Hoe zorgt u ervoor dat u groei bereikt, zonder hierbij onverantwoorde risico’s te nemen? En hoe betrekt u uw franchisenemers zo goed mogelijk bij uw plannen tot groei? Wij staan klaar om deze en andere vragen voor u te beantwoorden.

Meer weten over bedrijfsgroei advies?

Als bedrijfsgroei adviseur hebben we in de 30 jaar die we actief zijn al meer dan 125 bedrijven ondersteund bij het succesvol beheren van een franchise. We hebben een schat aan knowhow in huis. Deze hebben we opgedaan door zelf franchiseformules te beheren, als franchisedirecteur actief te zijn, maar ook door periodes als franchisenemer. Zo kennen wij alle facetten die met het succesvol beheren van een franchise te maken hebben. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op voor bedrijfsgroei advies op maat.