• Franchise Connect | we know how

Verantwoord uw bedrijf opschalen in samenwerking met andere ondernemers

Heeft uw bedrijf of organisatie groeiambities? Overweeg dan om dit te doen in samenwerking met andere ondernemers. Het opschalen van een bedrijf is in deze tijd geen kinnesinne. Er zijn vele risico’s om rekening mee te houden bij de stappen die u kunt nemen. Het is dan ook goed om bij het opschalen van uw bedrijf advies in te winnen. Franchise Connect is gespecialiseerd op het gebied van alle facetten die met een franchise te maken hebben. We hebben meer dan 30 jaar ervaring als franchisegever en franchisedirecteur, maar ook als franchisenemer. We weten wat er bij het opschalen van een bedrijf allemaal komt kijken en delen onze knowhow graag met onze klanten.

 

 

Samenwerkingsmodellen

Wij adviseren over de juiste groeistrategie door samenwerking met andere ondernemers. Dit kan via franchising of via een ander samenwerkingsmodel.

Wat is franchise?

Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en franchisenemer, met als doel een win-win situatie te creëren.

Voordelen franchise

Waarom zou uw bedrijf juist via franchising willen groeien? Franchise Connect geeft u zowel de voordelen als de nadelen van franchise als groeistrategie.

Formule ontwikkelen

Is franchising de juiste expansiestrategie voor uw bedrijf of concept? Vanuit een vaste structuur ontwikkelen wij samen met u de franchiseformule stap voor stap.

 

Bij het opschalen van een bedrijf advies inwinnen

U wilt uw bedrijf opschalen? Wij helpen u om hier gedegen onderzoek naar te doen. Zijn de plannen die u op papier heeft staan ook daadwerkelijk haalbaar? Zijn er aanpassingen die ervoor zorgen dat er meer succes behaald kan worden? En wat vinden uw franchisenemers van de plannen om uw bedrijf op te schalen? Wat uw wensen ook zijn, wij raden u aan om hier van tevoren goed over na te denken voordat u stappen gaat ondernemen. Wij gaan graag met u om tafel om alle mogelijkheden op dit gebied met u door te nemen.

Meer weten over het opschalen van een bedrijf?

We hebben door de jaren heen een groot aantal bedrijven geholpen bij het realiseren van groei. Deze kennis delen we ook graag met u, zodat u de doelen bereikt die u voor ogen heeft. Maar u kunt ons ook inschakelen bij alle andere stappen die u wilt nemen voor uw franchise. Een herziening van de franchiseformule? Aanpassingen van de franchiseovereenkomst? Of wilt u dat een specialist kijkt naar alle juridische zaken rondom uw franchise? Wat uw wensen ook zijn, we helpen u graag uw bedrijf op te schalen met ons advies.