• Franchise Connect | we know how

Hulp bij het beginnen van een franchise

Staat u op het punt om een franchise te beginnen? Dat is een onderneming waar heel wat bij komt kijken. Het is dan ook goed om voordat u begint eens om tafel te gaan zitten met de specialisten op dit gebied van Franchise Connect. We hebben vele jaren ervaring met het opzetten van franchiseformules en delen deze informatie graag met u. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen. Franchise Connect is een bedrijf dat u bij alle stappen kan begeleiden die leiden tot een succesvolle franchiseformule.

 

 

Samenwerkingsmodellen

Wij adviseren over de juiste groeistrategie door samenwerking met andere ondernemers. Dit kan via franchising of via een ander samenwerkingsmodel.

Wat is franchise?

Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en franchisenemer, met als doel een win-win situatie te creëren.

Voordelen franchise

Waarom zou uw bedrijf juist via franchising willen groeien? Franchise Connect geeft u zowel de voordelen als de nadelen van franchise als groeistrategie.

Formule ontwikkelen

Is franchising de juiste expansiestrategie voor uw bedrijf of concept? Vanuit een vaste structuur ontwikkelen wij samen met u de franchiseformule stap voor stap.

 

Een franchise beginnen met advies van Franchise Connect

Het is verstandig om met professionele hulp een franchise te beginnen. Per slot van rekening vereist dit specifieke knowhow en expertise. Wij hebben de knowhow die nodig is om een franchiseformule neer te zetten die staat als een huis. Wij helpen u om uw franchise te beginnen. Dit begint met het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek. Als hier een positief resultaat uit komt, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de franchiseformule. Er zijn meerdere voorwaarden waar een franchiseformule aan moet voldoen. Als de formule naar tevredenheid is ontwikkeld, begint het uitrollen van de franchiseformule. Hierbij worden enthousiaste mensen gezocht die zich bij uw franchise aan willen sluiten. Als de franchise eenmaal staat kunnen wij u blijven adviseren, indien u dit wenst.

Meer weten over het beginnen van een franchise?

U wilt een franchise beginnen en zoekt advies van mensen met ervaring? We staan dan altijd klaar. Ook als u uw franchiseformule wil herpositioneren, uitbouwen of verder professionaliseren is een gesprek met onze specialisten zeker aan te raden. We kunnen u in alle fases van dienst zijn, of ons concentreren op hulp bij het beginnen van een franchise. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd contact met ons opnemen om onze mogelijkheden door te nemen. Voor onze dienstverlening verwijzen wij u graag naar ons eigen ontwikkelde fasering in franchise-model.