• Franchise Connect | we know how

PostNL – Voorlichting over franchise

Onze klant: PostNL

PostNL – Voorlichting over franchise

Franchise Connect verzorgt voorlichting over franchise en begeleidingstrajecten voor PostNL Professionals met ondernemersambities.

PostNL is postbedrijf marktleider in de Benelux, en beschikt daarnaast over netwerken in Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. PostNL zet een stap extra voor hun klanten. PostNL is een onmisbare schakel tussen de verzenders en ontvangers van post en pakketten. Of het nu online of via onze fysieke netwerken is, willen zij een naadloze aansluiting vergemakkelijken. PostNL biedt haar klanten een betrouwbare service en controle over hun leveringen, of ze nu grote e-tailers of consumenten zijn. De bezorgers bereiken elk adres in Nederland.

In samenwerking met het mobility center van PostNL heeft Franchise Connect speciaal voor de PostNL Professional met ondernemersambities voorlichting over franchise in een franchiseformule gegeven.

Outplacement? Denk dan eens aan franchising!

Eén van de mogelijkheden om ondernemer te worden is de keuze voor franchising. Je doet een overname van een bestaande onderneming of je start een eigen bedrijf onder de vlag van een bestaande franchiseformule. De Franchise Specialist van Franchise Connect spreekt veel ondernemers en (ex-) werknemers die de stap naar zelfstandig ondernemerschap willen maken. Wij herkennen de drijfveren van werknemers die willen ondernemen. Wij herkennen de behoefte aan samenwerking met andere ondernemers. Maar wij herkennen helaas ook de valkuilen waar veel kandidaat franchisenemers in kunnen stappen.

Het ondernemerschap komt niemand aanwaaien. Ook wanneer dit in franchisevorm gebeurt. Dus wil je als franchisenemer starten? Oriënteer je dan goed op de verschillende mogelijkheden die in de markt worden aangeboden. De Franchise Specialist van Franchise Connect kan je in alle stadia die je doorloopt, tot en met het tekenen van een franchiseovereenkomst, hierbij van dienst zijn.

Meer weten over PostNL? Bekijk dan de volgende video:

Ons werk

Begeleidingstrajecten loondienstmedewerkers | Begeleiding ondernemerschap | Ondersteuning bieden met outplacement | Franchiseondernemerstest | Franchise workshops | Masterclass franchise.

Ook interesse in voorlichting over franchise?

Kom bij ons op de koffie.