• Franchise Connect | we know how

Samenwerking in consultancy

Onze klant: IMPACT on the Job

IMPACT on the Job – Samenwerking in consultancy

IMPACT on the Job, samenwerking in consultancy is actief in de markt van management consulting. Deze markt bestaat uit adviesdiensten en/of implementatiediensten voor (het managen van) organisaties om de effectiviteit van hun bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen te verbeteren.

IMPACT on the Job focust zicht met het PURPOSE on the Job-programma op het vakgebied Corporate Strategy. Hierbij richt IMPACT on the Job zich op bedrijven, ondernemers en directieleden die hun bedrijfsdoelen moeten (her)formuleren.

De 100-Dagen Challenge programma’s (voor teams/afdelingen en managementteams) zijn ontwikkeld om versneld en energiek doelen te realiseren. IMPACT on the Job spreekt hier zelf van “doorbraak- en verandermanagement”.

IMPACT on the Job is opgericht na een intensieve oriëntatie- samenwerkingsperiode tussen Paul van Heeringen en Ronald Warmerdam. Na een zeer succesvol jaar in hun vestiging in Naarden werd direct besloten om samen te werken met andere ondernemers zodat meer bedrijven en hun medewerkers bereikt kunnen worden.

Samenwerking in consultancy

Franchise Connect begeleidde IMPACT on the Job bij de ontwikkeling van een samenwerking in consultancy waarbij andere ondernemende partners, net als Ronald en Paul, voor bedrijven en haar medewerkers een groeiversnelling kunnen realiseren. Hierbij streeft IMPACT on the Job naar het samenstellen van een krachtig IMPACT on the Job-team van bevlogen partners die gezamenlijk aan dit doel willen bijdragen.

Om dit doel kracht bij te zetten organiseert IMPACT on the Job de Week van de Bevlogenheid. Een beweging op weg naar meer bevlogenheid bij ondernemend en werkend Nederland.

Het mooie van een samenwerking in consultancy is dat je gemakkelijk kennis kunt delen. Op allerlei gebieden, maar zeker op het eigen vakgebied! De verschillende achtergronden en specialismen van de partners zorgen voor een mooie kruisbestuiving van kennis op onderliggende deelterreinen in doorbraak- en verandermanagement. Dit verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening, maar ook de kans op commercieel succes van de aangesloten partners!

Meer weten over IMPACT on the Job? Bekijk dan de volgende video:

Ons werk

Haalbaarheidsanalyse groeistrategie door een samenwerking in consultancy | Ontwikkelen van partnerovereenkomst en partnerhandboek | Ontwikkeling informatiebrochure partnerformule en overige precontractuele documenten.

IMPACT on the Job over ons:

We hebben intensief en met veel plezier met Franchise Connect samengewerkt om het ideale groeimodel voor ons bedrijf IMPACT on the Job te ontdekken. Franchise Connect denkt mee, confronteert, spiegelt, zet je aan het denken en aan het werk. Alles met het doel om ons verder te helpen in het realiseren van onze ondernemersdroom. Eigenlijk doet Franchise Connect de dingen die wij graag bij onze klanten doen….impact creëren en het verschil maken.

– Ronald Warmerdam, IMPACT on the Job

Van uw consultancybureau een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.