• Franchise Connect | we know how

Franchise in consultancy

Onze klant: BusinessBuilding

BusinessBuilding – Partnership in consultancy

Partnership in consultancy kan een perfect businessmodel zijn voor een consultancybureau om landelijk te groeien. Onze klant BusinessBuilding bewijst dit met haar partnerformule al jaren!

BusinessBuilding is een collectief van ervaren professionals, die hun sporen hebben verdiend in commerciële directiefuncties en salesmanagementposities. Alle partners van BusinesBuilding delen een passie voor marketing, commercie en sales. BusinessBuilding verbetert de commerciële resultaten van haar klanten met ervaren commerciële partners (trainers/coaches, coaches/consultants) en met behulp van beproefde methodieken, een BusinessBuilding Academy, consultancy, interim management, training en coaching. Deze aanpak levert gegarandeerd rendementsverbetering op voor elke organisatie.

Om nog meer bedrijven in Nederland te kunnen bedienen wil BusinessBuilding verder uitbreiden met partners die op basis van partnerschip de samenwerking willen aangaan. Franchise Connect helpt BusinessBuilding bij de werving en selectie van partners.

Meer weten over BusinessBuilding? Bekijk dan de volgende video:

Ons werk

Werving en selectie van franchisenemers.

Hulp nodig bij de werving en selectie van franchisenemers?

Kom bij ons op de koffie.