• Franchise Connect | we know how

SIRE Life Sciences® – Life sciences recruitment

Onze klant: SIRE Life Sciences

SIRE Life Sciences® – Life sciences recruitment

Jan-Willem Broekhoven & Jordy Stravers, eigenaren van SIRE Life Sciences®, wilden de recruitmentindustrie vanuit een ander perspectief benaderen en bedienen. In een, toen nog, klein kantoor in Amsterdam werkten zij dag en nacht om de markt te onderzoeken en de sleutelfiguren binnen de Europese Life Science markt in kaart te brengen. Life sciences is een verzamelnaam voor de wetenschappelijke sectoren die zich richten op de gezondheid en ontwikkelingen van mens en dier. Deze sector bestaat uit commerciële bedrijven, ziekenhuizen, universiteiten en instellingen in de farmacie, gezondheidszorg, biotechnologie, chemie en de voedingsindustrie.

Momenteel is SIRE Life Sciences®, met vijf vestigingen in vier landen, de marktleider binnen de Benelux en de Life Science recruitment specialist van Europa.

Franchise Connect deed een Franchise Formule Scan en begeleidt SIRE Life Sciences® met de professionalisering en de internationale uitrol van de formule.

Meer weten over SIRE Life Sciences®? Bekijk onderstaande video.

Ons werk

Franchise Formule Scan | Advisering over de professionalisering van de franchiseformule | Wervingsstrategie internationaal uitrollen.

Uw franchiseformule professionaliseren en internationaal uitrollen?

Kom bij ons op de koffie.