• Franchise Connect | we know how

Internationale licentieformule

Onze klant: Mind5 Training

Mind5 Training helpt mensen betere beslissingen te nemen onder druk. Mind5 is van oorsprong een Nederlands bedrijf die over heel de wereld trainers en coaches leert hoe deze andere mensen kunnen helpen op het gebied van stress- en energiemanagement, teamwork, het behouden van focus, het vinden van unieke talenten en optimaal presteren op de lange termijn. Hiervoor worden mentale en fysieke trainingen ingezet, met als doel om persoonlijk leiderschap en zelfbewustzijn te verbeteren. In de basis is Mind5 een internationale licentieformule, waar trainers en coaches de Mind5 M.E.T.H.O.D.© afnemen.

De samenwerking tussen Mind5 en Franchise Connect ging van start in 2017. Kort na de start van de uitvoering van het formuleplan c.q het haalbaarheidsonderzoek kwam Mind5 tot nieuwe inzichten en werd de keuze gemaakt om het concept van Mind5 nog verder door te ontwikkelen tot de internationale licentieformule die het nu is.

 

Meer weten over Mind5? Bekijk de volgende video:

ONS WERK

Haalbaarheidsanalyse voor een internationale licentieformule | Maken van een formuleplan | Sparringpartner franchisedirectie.

MIND5 TRAINING OVER ONS

Carlo en Jarreau hebben Mind5 Training B.V. geholpen bij het opstellen van plannen die onze internationale schaalvergroting mogelijk maken. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een succesvolle crowdfunding campagne -die midden in de Coronacrisis- binnen 37(!) minuten volledig volgestord werd. Als ondernemer met een torenhoge ambitie is het van wezenlijk belang om aan de details te denken, wanneer je voor internationale schaalvergroting kiest. We werken al 2,5 jaar samen met Franchise Connect. Onze discussies vinden soms plaats op het scherpst van de snede, maar altijd met veel respect en wederzijds vertrouwen.  Zij zien het grote plaatje, maar gaan ook in de op de details. Ze zijn betrokken, kundig en kritisch. Ik zie uit naar de volgende stappen in ons gezamenlijke avontuur!

– Roelien Luijt, Mind5 Training

Van uw trainings- en coachingsbedrijf een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.