• Franchise Connect | we know how

Internationale formule

Onze klant: EPSN Workforce

EPSN Workforce is een internationale formule en gelooft in samenwerken en verbinden van mensen. EPSN Workforce zorgt voor groei door talenten te koppelen aan carrièrekansen. Altijd middels persoonlijk contact. EPSN heeft een internationaal netwerk opgebouwd van career consultants en business developers. Dit doet EPSN door haar internationale netwerk, tools en middelen in te zetten. Het bijzondere van EPSN is dat grensoverschrijdend vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar wordt gebracht. EPSN stimuleert en organiseert arbeidsmigratie binnen landen en over grenzen heen.

EPSN Workforce is een internationale formule die samenwerking zoekt met lokale business partners. De uitkomst is een Europees netwerk van gemotiveerde recruitmentprofessionals die ieder vanuit hun eigen vakgebied werken. De vakgebieden waar EPSN Workforce zich onder andere op richt zijn medisch- en gezondheidszorg, techniek en bouw, IT, administratie en finance en logistiek.

Franchise Connect deed een Franchise Formule Scan en begeleidt EPSN Workforce met de professionalisering en de verdere internationale uitrol van de formule.

 

Meer weten over EPSN Workforce? Bekijk de volgende video:

ONS WERK

Franchise Formule Scan voor een bestaande franchiseformule | Sparringpartner franchisedirectie | Advies over wervingsstrategie en werving en selectie.

Van uw bedrijf een internationale formule maken?

Kom bij ons op de koffie.