• Franchise Connect | we know how

Internationaal franchise

Onze klant: MyCademy

MyCademy – Internationaal franchise?

Internationaal franchise kan een haalbaar model zijn voor de internationale groei van een bedrijf in de opleidingssector. Voor onze opdrachtgever MyCademy is de haalbaarheid van een internationaal groeimodel via franchising onderzocht.

De markt voor opleidingen is groot en divers. Bedrijven die in deze markt acteren, zijn dus ook divers. Uiteraard ook omdat deze bedrijven in verschillende branches actief zijn. Opleidingen in de retailbranche kennen bijvoorbeeld een andere invulling dan opleidingen in de zorg. De didactische vorm van opleiden is echter vaak generiek ongeacht de branche. Klassikaal, e-learning, learning-on-the-job, coaching, blended learning: in elke branche kom je het tegen. MyCademy, actief in de IT-branche, voegt aan opleiden nog een extra dimensie toe: een concept voor continu leren!

MyCademy: continu leren voor IT-professionals

Het is voor elk bedrijf een uitdaging om de kennis van haar medewerkers op peil te houden. Dit speelt zeker in de IT-sector! De technologische ontwikkelingen in deze sector gaan supersnel. Even niet bijblijven en je staat al weer op achterstand.

MyCademy ontwikkelde een totaalconcept in continu leren voor IT-professionals. Met dit totaalconcept helpt MyCademy IT-organisaties en interne IT-afdelingen de stap te maken naar de continu lerende organisatie.

Hart van het concept is een online leeromgeving (MyCademy.com) en een bibliotheek met een enorme hoeveelheid items aan opleidingsmateriaal. Daarnaast bevat het concept continue begeleiding door ervaren adviseurs. Het totaalconcept is gericht op het continu ondersteunen van de huidige en toekomstige IT-kennisbehoefte. Op elk gewenste device: van mobiele telefoon tot laptop. Het platform is interessant voor zowel medewerkers als management.

Meer weten over MyCademy? Bekijk dan de volgende video:

Ons werk

Haalbaarheidsonderzoek groeistrategie door international franchising | Ontwikkeling precontractuele fase internationaal.

MYCADEMY OVER ONS:

Wij hebben samen met Franchise Connect een haalbaarheidsanalyse uitgevoerd met het oog op het internationaal uitrollen van onze continu leren  franchiseformule. De samenwerking hebben wij als zeer positief ervaren. De inhoudelijke kennis maar zeker ook de betrokkenheid en commitment van in het bijzonder Carlo van Rienen was boven verwachting. Een absolute aanrader als je stappen wilt maken in franchising. 

– Patrick Kieviet,  MyCademy

Met uw bedrijf internationaal groeien?

Kom bij ons op de koffie.