• Franchise Connect | we know how

INESSENSA – Franchise schoonheidssalon

Onze klant: INESSENSA

INESSENSA – Franchise schoonheidssalon

Midden in de recessie opende INESSENSA, franchise schoonheidssalon, haar eerste vestiging in Helmond en wist daarmee uit te groeien tot een salon met grote naamsbekendheid en een goede omzet. INESSENSA is een franchiseformule met een duidelijke visie. Wat men voelt, straal men uit. Daarom besteden ze bij INESSENSA niet alleen aandacht aan de huid, maar ook aan hoe de klant zich voelt. Bij INESSENSA staat de mens achter de huid centraal. De essentie van het vak schoonheidsverzorging, die zorgt voor een sensationele en ontspannen ervaring. Dit merk je in de schoonheidssalon aan de rustige inrichting en aankleding. Tot slot hebben de schoonheidsspecialisten een erkende opleiding en voldoende praktijkervaring. Elke klant, met welk huidtype dan ook, kan terecht bij INESSENSA.

Meer weten over de franchiseformule INESSENSA? Bekijk de volgende video:

Ons werk

Haalbaarheidsanalyse groeistrategie door franchising | Ontwikkelen franchise schoonheidssalon | Ontwikkelen van de franchiseovereenkomst en het franchisehandboek.

INESSENSA over ons:

Ik liep met een idee rond en Franchise Connect heeft er voor gezorgd dat dat idee gestalte kreeg. Fijn zoals zij mee dachten, in de branche doken, input gaven rondom franchising. Maar wat ik vooral fijn vind is dat zij ook keken naar wie ik was en of ik wel een persoon ben om er een haalbare franchiseformule van te gaan maken.

– Annemarie Koenen, INESSENSA

Van uw schoonheidssalon een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.