• Franchise Connect | we know how

Franchise marktplaats

Onze klant: Koopplein.nl

Koopplein.nl – Franchise marktplaats

Koopplein.nl, franchise marktplaats, is een landelijk dekkend netwerk van lokale handelsplaatsen op internet. Iedere gemeente heeft zijn eigen Koopplein. Deze lokale Koopplein wordt geëxploiteerd door een ondernemer of als onderdeel van een mediabedrijf uit die gemeente/regio. Voor deze bestaande mediabedrijven is Koopplein.nl een ideaal concept om het eigen media-aanbod te verbreden. Mediabedrijven kunnen het Koopplein-concept gemakkelijk implementeren in hun bestaande bedrijfsvoering zonder hiervoor extra operationele kosten voor te hoeven maken. Hierdoor kan een mediabedrijf extra omzet, een hoge(re) marge en meer winst genereren.

Particulieren kunnen altijd gratis adverteren op het Koopplein in hun eigen gemeente. Ongeacht het aantal advertenties, de waarde van de spullen of de gekozen rubriek. Het lokale MKB adverteert branche-gerelateerd, middenin haar directe doelgroep, voor concurrerende tarieven en met meetbare resultaten.

Koopplein.nl is voor het lokale en regionale MKB een mooi media-alternatief. Reclame gericht op specifieke bezoekers van de website die iets willen kopen. De advertentietarieven van Koopplein.nl zijn scherp geprijsd en behoren daarmee tot de laagste in de markt. Het advertentiemodel is het belangrijkste verdienmodel van de franchisenemer.

De franchisenemer van Koopplein beschikt over ondernemersvaardigheden, vaardigheden in sales en affiniteit met social media. Daarnaast kunnen franchisenemers ook bestaande mediabedrijven zijn die het Koopplein-concept integreren in hun eigen bedrijf.

Meer weten over Koopplein.nl? Bekijk dan de volgende video:

Ons werk

Werving en selectie van franchisenemers.

Hulp nodig bij de werving en selectie van franchisenemers?

Kom bij ons op de koffie.