• Franchise Connect | we know how

Franchise in wellness

Onze klant: Dr.Freeze

Dr.Freeze Whole Body Cryotherapie geeft een krachtige lichamelijke reboot, omdat het afweersysteem reageert op extreme kou in de cryocabine. Blessures herstellen sneller, de huid verjongt, pijnklachten nemen sterk af, de conditie verbetert en de algemene vitaliteit en energie neemt toe. Sander Vogels, de ondernemer achter Dr.Freeze, ziet een vergelijkbare trend, zoals hij dit heeft gezien bij sauna’s en zonnebanken in het verleden. Het concept van Dr. Freeze heeft zich al bewezen en is schaalbaar. Veel taken in de bedrijfsvoering kunnen centraal worden uitgevoerd. Dit is voor hem de reden geweest om het concept van Dr.Freeze door te ontwikkelen tot een franchise in wellness.

 

Na het afronden van het formuleplan c.q het haalbaarheidsonderzoek heeft Dr.Freeze de keuze gemaakt om eerst nog een eigen beheervestiging te openen, alvorens het concept – in samenwerking met Franchise Connect door te ontwikkelen tot een franchise in wellness en uit te breiden met  franchisevestigingen.

 

Meer weten over Dr.Freeze? Bekijk de volgende video:

ONS WERK

Haalbaarheidsanalyse voor een franchiseformule | Maken van een formuleplan | Ontwikkelen franchiseovereenkomst en franchisehandboek | Sparringpartner franchisedirectie.

Van uw wellness een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.