• Franchise Connect | we know how

Franchise in verkoop

Onze klant: CustoMatraz

CustoMatraz – Franchise in verkoop

Franchise in verkoop als oplossing voor de landelijke verkoop van uw producten? CustoMatraz levert (medische) maatwerkmatrassen! De verkoop van deze matrassen organiseert CustoMatraz via een franchisemodel waarbij franchisenemers de sales, het advies en het relatiebeheer voor rekening nemen.

Ontwikkelingen in gezondheidszorg (stijgende gemiddelde leeftijd, steeds langer thuis blijven wonen) zorgen er voor dat mensen met lichamelijke klachten zoals nek- en rugklachten, allergieën, aandoeningen, doorligwonden en ziektes steeds meer op zich zelf zijn aangewezen. Een goede nachtrust is daarbij essentieel!

De matrassen worden persoonlijk aangemeten. Het matras is drukverlagend en bestaat uit meerdere elementen met verschillende hardheden, zodat het lichaam precies de ondersteuning krijgt die het nodig heeft. Een CustoMatraz is zeer geschikt voor mensen met medische klachten, zoals rugklachten, doorligplekken en scoliose. Daarnaast gaat een CustoMatraz levenslang mee. Het is namelijk mogelijk om één of meerdere elementen te vervangen, waardoor het kopen van een nieuw matras overbodig wordt.

Het individueel aangemeten (medische) matras van CustoMatraz zorgt voor een vermindering van de totale medische kosten. Maatwerk voor een optimale nachtrust om uitgerust wakker te worden!

Franchise in verkoop bij CustoMatraz

Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, heeft CustoMatraz een groeimodel gebaseerd op franchise in verkoop. CustoMatraz zoekt lokale ondernemers die de potentiële klanten in hun regio acquireren en vervolgens adviseren over het best passende matras! Een franchisenemer bij CustoMatraz heeft het meeste succes als hij er fulltime voor gaat, maar je hebt ook de mogelijkheid om bij CustoMatraz parttime te ondernemen. Ook dan is er de mogelijkheid om een uitstekend ondernemingsinkomen te genereren.

Franchise Connect adviseerde bij de verbetering van de franchiseformule en begeleidt CustoMatraz bij de ontwikkeling en uitrol van hun franchise in verkoop.

Ons werk

Herpositionering van de franchiseformule | Ontwikkelen van de franchiseovereenkomst en het franchisehandboek | Precontractuele informatie franchise | Opstellen exploitatiebegrotingen voor franchisenemers | Maken van de Franchise Informatiebrochure  | Inrichten werving- en selectieproces | Werving en selectie van nieuwe franchisenemers | Sparringpartner franchisedirectie.

Uw salesorganisatie via een franchisemodel vormgeven?

Kom bij ons op de koffie.