• Franchise Connect | we know how

Franchise in verduurzaming van vastgoed

Onze klant: Ecocert

Franchise in van verduurzaming vastgoed – Ecocert

Ecocert is volledig gecertificeerd volgens de BRL-9500. Dit houdt in dat Ecocert energielabels en energieadviezen op mogen stellen voor alle soorten gebouwen, EPA-W, EPA-U en nieuwbouw. Daarnaast is Ecocert gespecialiseerd in het uitstippelen van een duurzaam en verantwoord beleid voor vastgoed. franchise in verduurzaming vastgoed

Ecocert is uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en zijn daarmee winnaar van de FD Gazellen 2018.

Ecocert is momenteel (mei 2019) gevestigd op twee locaties: Utrecht en Groningen. Als snelgroeiend bedrijf streeft Ecocert er natuurlijk naar om zo snel mogelijk landelijke dekking te realiseren. Zodoende is Ecocert op het idee gekomen om onderzoek te doen naar een franchise in verduurzaming van vastgoed.

DE GROEI VAN ECOCERT

Franchise Connect onderzocht door middel van een haalbaarheidsanalyse de mogelijkheden voor een franchise in verduurzaming van vastgoed. Hierbij werd getoetst op het concept zelf, de organisatie, de logistieke uitdagingen, het profiel van de franchisenemer, de dienstverlening aan de franchisenemer, de inhoud van de samenwerking, de juridische onderbouwing, het verdienmodel voor franchisegever en franchisenemer en het managen van de formule.

De haalbaarheidsanalyse leverde een “GO” op voor een franchise in verduurzaming van vastgoed. Vanwege het feit dat Ecocert er bij gebaat is dat de juridische documenten ook zo snel mogelijk ontwikkeld worden heeft Franchise Connect Ecocert begeleid aan de hand van een versneld traject. Dat wil zeggen dat er binnen twee (2) á drie (3) maanden een haalbaarheidsanalyse is afgerond. Vervolgens heeft Franchise Connect de juridische documenten ontwikkeld in samenwerking met AG Hart Advocaten.

Ons werk

Haalbaarheidsanalyse groeistrategie door franchising | Ontwikkelen franchiseovereenkomst en handboek

Is uw bedrijf in verduurzaming van vastgoed geschikt als franchiseformule?

Kom bij ons op de koffie.