• Franchise Connect | we know how

Franchise in trekhaakmontage

Onze klant: Trekhaakcentrum.nl

Franchise in trekhaakmontage

Trekhaakcentrum.nl is al ruim 15 jaar actief in de wereld van de trekhaakmontages. In deze periode heeft deze franchise in trekhaakmontage een brede expertise opgebouwd, die zij graag inzet voor een excellente klantgerichte service. Binnen Trekhaakcentrum.nl werken 85 zelfstandige trekhaakmontage centra samen, die allen klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarmee is de grootste keten in Nederland ontstaan van gespecialiseerde trekhaakmontage centra. Trekhaakcentrum.nl ondersteunt deze bedrijven met up-to-date technische kennis, marketing en een scherp geprijsd inkooppakket. Samen met de efficiënte werkwijze van onze trekhaakspecialisten resulteert dit in de beste keus voor elke potentiële klant.

Deze franchise in trekhaakmontage is hét adres voor een complete trekhaak- en kabelset installatie met bijbehorende aanpassingen aan de software van uw auto indien dat noodzakelijk is. Ook voor reparaties aan stekkerdozen en/of ombouw van kabelsets bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast levert Trekhaakcentrum.nl accessoires zoals verloopstekkers, witte kentekenplaten, adapters en fietsendragers.

 

DE PROFESSIONALISERING VAN TREKHAAKCENTRUM.NL

Trekhaakcentrum.nl is een serieuze partij in franchiseland met bijna 80 shop-in-shop-vestigingen door heel Nederland. Deze franchise in trekhaakmontage wil verder groeien en professionaliseren. Franchise Connect en AG Hart Advocaten werkten samen om Trekhaakcentrum.nl naar een hoger plan te tillen. De huidige franchisedocumenten voldoen aan de meest actuele stand van zaken in franchiserecht. Trekhaakcentrum.nl is franchiseproof richting de (nabije) toekomst.

Ons werk

Professionalisering van de franchiseformule | Check franchiseovereenkomst en -handboek | Vervaardigen franchiseovereenkomst en -handboek | Sparring partner franchisedirectie.

Trekhaakcentrum.nl over ons:

In het traject wat wij momenteel met Franchise Connect doorlopen, het herbekijken van de overeenkomst en het opstellen van een handboek, ervaren wij de samenwerking met Carlo en zijn team als erg prettig. Informeel, meedenkend, to the point, deskundig zijn de termen waar ik aan denk bij de samenwerking met Franchise Connect.

– Tom Dirven, Trekhaakcentrum.nl

Van uw bedrijf in Automotive een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.