• Franchise Connect | we know how

Franchise in tosti’s

Onze klant: Toastable

Franchise in tosti’s – Toastable

Deze franchise in tosti’s: Toastable verscheen in 2012 voor het eerst in Amsterdam. Oprichter en eigenaar Bartjan Hendriksen (35) zag een trend in de foodsector: de focus op één specialiteit en die tot in detail verbeteren. Doe één ding, heel erg goed. En dat moesten tosti’s zijn. Snel, eenvoudig en lekker en dit serveren met een ongecompliceerde sfeer met stijl. Niet moeilijk doen, alles kan en mag. Bij Toastable heb je even een momentje voor jezelf. Wel zo lekker in de dynamische maatschappij van vandaag de dag.

Bij Toastable weten ze alles van tosti’s en zij nemen dit heel erg serieus. Iedere tosti lijkt simpel en dat komt omdat alles klopt. Het perfecte brood, de juiste kazen en de beste smaakcombinaties maken het gewoonweg de beste tosti’s. Dit maakt Toastable dé franchise in tosti’s van Nederland!

Deze franchise in tosti’s is een fast casual, een combinatie van snelheid en kwaliteit. Zo worden de bestellingen opgenomen aan tafel en kunnen klanten lekker genieten. Het leveren van eerlijke producten is daarbij een randvoorwaarde, maar niet het enige. Toastable gelooft ook in een toegankelijk en budgetvriendelijk concept. Aandacht voor klanten hoort daar vanzelfsprekend bij. De Toastable gerechten zijn populair bij studenten, maar ook millennials, toeristen en locals krijgt Toastable over de vloer.

 

DE GROEI VAN TOASTABLE

Franchise Connect onderzocht door middel van een haalbaarheidsanalyse de mogelijkheden voor een franchise in tosti’s. Hierbij werd getoetst op het concept zelf, de organisatie, de logistieke uitdagingen, het profiel van de franchisenemer, de dienstverlening aan de franchisenemer, de inhoud van de samenwerking, de juridische onderbouwing, het verdienmodel voor franchisegever en franchisenemer en het managen van de formule.

De haalbaarheidsanalyse leverde een “GO” op voor een franchise in tosti’s. Inmiddels zijn ook de juridische documenten ontwikkeld door Franchise Connect in samenwerking met AG Hart Advocaten. Bartjan mag nu eindelijk zijn eerste franchisenemers verwelkomen.

Ons werk

Haalbaarheidsanalyse groeistrategie door franchising | Ontwikkelen franchiseovereenkomst en handboek | Inrichten precontractuele fase

Van uw bedrijf in tosti's een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.