• Franchise Connect | we know how

Franchise in Tesla accessoires – Tesland

Onze klant: Tesland

Franchise in Tesla accessoires – Tesland

Voor Tesland deden we onderzoek naar de mogelijkheden van een franchise in Tesla accessoires. Tesland begon in 2015 en is ontstaan door de interesse in Tesla.  Eerst werden de AlloyGator velgbeschermers verkocht, daarna de dashcams, en zo breidde Tesland het assortiment steeds verder uit. Tesland is hét verkooppunt voor accessoires, aanpassingen, styling, upgrades, bescherming, technisch advies, etc. voor uw Tesla Model 3, S, Model X. De werkplaats in Almere beschikt over drie Destination Chargers.

Deze nog te ontwikkelen franchise in Tesla accessoires is begonnen met het verkopen van eigen producten, maar er worden ook andere Tesla accessoires verkocht uit de Verenigde Staten en elders uit de wereld. Voor vele originele onderdelen kunnen klanten bij Tesland terecht. Wat te denken van aanpassing in interieurverlichting, tinten van ramen, chrome deleten, lakbescherming doormiddel van glascoating of paint protection film. Voor dit laatste heeft Tesland zeer ervaren specialisten in huis die direct in de werkplaats in Almere uit kunnen voeren. De producten van Tesland kenmerken zich door subtiliteit, hoge kwaliteit, mooi, functioneel en betaalbaarheid.

 

DE GROEI VAN TESLAND

Franchise Connect onderzocht door middel van een haalbaarheidsanalyse de mogelijkheden om een bedrijf in Tesla accessoires internationaal te franchisen. Hierbij werd getoetst op het concept zelf, de organisatie, de logistieke uitdagingen, het profiel van de franchisenemer, de dienstverlening aan de franchisenemer, de inhoud van de samenwerking, de juridische onderbouwing, het verdienmodel voor franchisegever en franchisenemer en het managen van de formule.

Ons werk

Haalbaarheidsanalyse groeistrategie door internationale franchising

Van uw bedrijf in Tesla accessoires een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.