• Franchise Connect | we know how

Franchise in relatiegeschenken

Onze klant: The Fashiongiftbox Company

Franchise in relatiegeschenken – The Fashiongiftbox Company

The Fashiongiftbox Company beoogd om met haar giftboxen mensen weer naar de modewinkels te trekken. In tijden van toenemende digitalisering is het The Fashiongiftbox Company gelukt om middels de giftboxen mensen toch weer naar de winkel te trekken. Dit gebeurt door een complete beleving aan te bieden waar shoppen en een activiteit gecombineerd worden. Dit kan enerzijds in combinatie zijn met een avondje Holland Casino of anderzijds met een lunch of diner. Dit was voor The Fashiongiftbox Company aanleiding om onderzoek te doen naar franchise in relatiegeschenken.

Mensen die een giftbox kopen geven deze vaak cadeau aan een vriend of familielid. Ook kunnen bedrijven de giftbox inzetten als relatiegeschenk richting hun klanten. The Fashiongiftbox Company streeft naar een zo aangenaam mogelijke klantbeleving, zodat deze klanten na het verzilveren van een giftbox zo enthousiast worden en de giftbox zelf cadeau doen aan een andere vriend of familielid. Zo zal “de giftbox” snel een begrip kunnen worden bij de klanten van modehuizen door heel Nederland.

Óók begeeft The Fashiongiftbox Company zich inmiddels op de Duitse markt en kan het betekenen dat The Fashiongiftbox Company straks giftboxen aan kan bieden aan klanten door heel Europa!

DE GROEI VAN THE FASHIONGIFTBOX COMPANY

Franchise Connect onderzocht door middel van een toets van het concept de mogelijkheden voor een franchise in relatiegeschenken. Hierbij werd getoetst op het concept zelf, de organisatie, de logistieke uitdagingen, het profiel van de franchisenemer, de dienstverlening aan de franchisenemer, de inhoud van de samenwerking, de juridische onderbouwing, het verdienmodel voor franchisegever en franchisenemer en het managen van de formule.

De toets van het concept leverde de benodigde inzichten op voor een franchise in relatiegeschenken. Vervolgens heeft Franchise Connect samen met The Fashiongiftbox Company in een versneld tempo een fraai partnerhandboek ontwikkeld voor de samenwerking tussen The Fashiongiftbox Company en modehuizen.

Ons werk

Toets van het concept | Vervaardiging van het partnerhandboek

Van uw bedrijf in relatiegeschenken een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.