• Franchise Connect | we know how

Franchise in recruitment

Onze klant: SIRE Life Sciences

Franchise in recruitment – SIRE

Jan-Willem Broekhoven & Jordy Stravers, eigenaren van SIRE Life Sciences®, wilden de recruitmentindustrie vanuit een ander perspectief benaderen en bedienen. In een, toen nog, klein kantoor in Amsterdam werkten zij dag en nacht om de markt te onderzoeken en de sleutelfiguren binnen de Europese Life Science markt in kaart te brengen. Life sciences is een verzamelnaam voor de wetenschappelijke sectoren die zich richten op de gezondheid en ontwikkelingen van mens en dier. Deze sector bestaat uit commerciële bedrijven, ziekenhuizen, universiteiten en instellingen in de farmacie, gezondheidszorg, biotechnologie, chemie en de voedingsindustrie. Franchise in recruitment

Momenteel is SIRE Life Sciences®, met vijf vestigingen in vier landen, de marktleider binnen de Benelux en de Life Science recruitment specialist van Europa.

Franchise Connect deed een Franchise Formule Scan en begeleidt SIRE Life Sciences® met de professionalisering en de internationale uitrol van de formule.

Meer weten over SIRE Life Sciences®? Bekijk onderstaande video.

Ons werk

Franchise Formule Scan | Advisering over de professionalisering van de franchiseformule | Wervingsstrategie internationaal uitrollen.

Sire over ons:

Voor het opzetten van een franchise organisatie heb ik contact opgenomen met Franchise Connect en in het specifiek met Carlo. Het idee voor franchising van ons business model zat al langer in ons hoofd, maar om echt inzichtelijk te maken wat we hier nu echt mee wilde was toch lastiger dan gedacht. Carlo heeft SIRE Life Sciences geholpen om een plan, compleet met contracten en handboek, te maken zodat we ons idee verder konden uitrollen. Wij van SIRE  en ik specifiek, danken Carlo en Franchise Connect voor hun specialistische kennis op het vlak van franchise en het enthousiasme en accuraatheid waarmee zit dit aan mij hebben over gebracht.

– Jan-Willem Broekhoven, Sire

Uw franchiseformule professionaliseren en internationaal uitrollen?

Kom bij ons op de koffie.