• Franchise Connect | we know how

Franchise in personalized learning – Next Learning Valley

Onze Klant: Next Learning Valley

Franchise in personalized learning – Next Learning Valley

Deze franchise in personalized learning: Next Learning Valley houdt zich bezig met het innoveren van leren met state-of-the-art leertechnologie. Door het partnership met Learningpool (UK) biedt Next Learning Valley leeroplossingen aan op het gebied van personalized learning (MOOCs en SPOCs), social learning en learning analytics. Daarnaast ontwikkelt Next Learning Valley zelf ook applicaties met Next Learning Valley-Labs. Next Learning Valley heeft als doel de beste te zijn op de genoemde leerdomeinen met de meest innovatieve leertechnologie!

Next Learning Valley is met haar leerdomeinen succesvol gebleken in Nederland! Next Learning Valley is nu klaar om dit succes te delen met ondernemers in andere landen. Eerst binnen Europa, maar op termijn mogelijk ook (ver) daar buiten!  Om de internationale groeiambities in de komende jaren te realiseren heeft Next Learning Valley ervoor gekozen om het concept beschikbaar te stellen als franchise in personalized learning voor ondernemers die net als Next Learning Valley geloven in het Next Learning Valley-concept, de bijbehorende leerdomeinen en innovatieve leertechnologie!

DE INTERNATIONALE GROEI VAN DEZE FRANCHISE IN PERSONALIZED LEARNING

Franchise Connect onderzocht door middel van een haalbaarheidsanalyse de mogelijkheden voor een franchise in personalized learning. Hierbij werd getoetst op het concept zelf, de organisatie, de logistieke uitdagingen, het profiel van de franchisenemer, de dienstverlening aan de franchisenemer, de inhoud van de samenwerking, de juridische onderbouwing, het verdienmodel voor franchisegever en franchisenemer en het managen van de formule.

De haalbaarheidsanalyse leverde een “GO” op voor een franchise in personalized learning. Inmiddels zijn ook de juridische documenten ontwikkeld door Franchise Connect in samenwerking met AG Hart Advocaten. Next Learning Valley kan nu eindelijk haar eerste franchisenemers verwelkomen.

Ons werk

Haalbaarheidsanalyse groeistrategie door franchising | Ontwikkelen franchiseovereenkomst en handboek

Van uw bedrijf in personalized learning een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.