• Franchise Connect | we know how

Franchise in mobiele reparaties

Onze klant: Fixers

Franchise Connect heeft samen met Fixers gekeken of franchise in mobiele reparatie past als groeimodel. Fixers focust zich op het in hoog tempo repareren van telefoons en tablets, welke anders worden afgedankt. De ondernemers zijn erin geslaagd om het eerste reparatiebedrijf in Nederland te zijn die zichzelf Apple Authorised Service Provider mag noemen. Fixers ziet dit als uitstekende basis om de komende jaren verder uit te breiden. Mogelijk ook als een franchise in mobiele reparaties.

Smartphones en laptops zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit het leven van veel mensen. Deze devices kunnen op elk moment van de dag het begeven. Vervanging is steeds minder aan de orde, hergebruik juist des te meer. De redenen hiervoor zijn simpel: het aanschaffen van nieuwe devices wordt steeds duurder en mensen willen steeds bewuster een duurzaam leven leiden.

 

BINNEN 30 MINUTEN GEFIXT

Fixers wil de klant middels volledige transparantie, uitstekende service, kwaliteit en vooral snelheid maximale ontzorging bieden. De meeste smartphones kunnen namelijk binnen 30 minuten gerepareerd worden. Wie kan het zich vandaag de dag nog permitteren om de mobiele telefoon langer dan een dag te missen?

Fixers biedt als Apple Authorised Service Provider de kwaliteitsstandaard van een professionele landelijke partij, maar kan tegelijkertijd ook dezelfde flexibiliteit bieden zoals de reparateur in de buurt.

 

FRANCHISING ALS MOGELIJK GROEIMODEL

Franchise Connect verrichtte met Fixers een Franchise Brainstorm Sessie op basis van de speerpunten uit de haalbaarheidsanalyse, waarbij werd gekeken naar de do’s and don’ts van het ontwikkelen van een franchise in mobiele reparaties.

Franchise in mobiele reparatie

ONS WERK

Franchise Brainstorm Sessie | Sparringpartner directie.

Van uw uitzendbureau een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.