• Franchise Connect | we know how

Franchise in metaal

Onze klant: The Metal Recycler

The Metal Recycler – Franchise in metaal

The Metal Recycler biedt wereldwijd locaties aan waar metaalschroot ingeleverd kan worden.

The Metal Recycler is een internationaal samenwerkingsverband van middelgrote en grote werven. Het collectief combineert de kracht van een grote groep met de flexibiliteit van zelfstandige ondernemers. Door samen te werken op het gebied van marketing, resources, apparatuur en handel kan het collectief én de individuele aangesloten middelgrote en grote werven klanten de beste oplossingen en service bieden voor elke vorm van schroot.

Bij een inkoopcombinatie als The Metal Recycler blijven de ondernemers onder hun eigen naam handelen. De inkoopcombinatie is in haar zuiverste vorm gericht op gezamenlijke inkoop, maar ontwikkelt zich vaak tot een serviceorganisatie die ook op andere terreinen (marketing, systemen, administratie, opleiding etc.) ondersteuning biedt aan de aangesloten ondernemers.

De initiatiefnemer Floor Duffhuis wilde onderzoeken of franchise de juiste groeistrategie is voor The Metal Recycler. Naast het formuleplan, schreef Franchise Connect ook een businessplan voor de eerste pilotvestiging.

Ons werk

Haalbaarheidsanalyse internationaal groeimodel via franchising of soortgelijke commerciële samenwerkingsmodellen | Maken van een formuleplan | Maken Businessplan voor de eerste pilot vestiging.

Uw bedrijf als franchiseformule?

Kom bij ons op de koffie.