• Franchise Connect | we know how

Franchise in mentorschap – BilancioZorg

Onze klant: Bilancio Zorg

Franchise in mentorschap – BilancioZorg

BilancioZorg, franchise in mentorschap, zet zich in voor mensen die hulp of advies nodig hebben bij of zelf niet meer beslissingen kunnen nemen over persoonlijke zorgvraagstukken.

BilancioZorg staat voor “Balans in zorg” en het doel is om een begrip te worden op het gebied van mentorschap. Deze tekst nog verder vullen..

BilancioZorg is een franchise in mentorschap die ondernemers (mentoren) in de gelegenheid stelt om hun eigen kantoor zelfstandig, met meer kan op succes en winstgevendheid te exploiteren. Samenwerking met BilancioZorg betekent samenwerking op basis van een “total business concept”: een combinatie van vakinhoudelijke samenwerking c.q. kennisdeling én samenwerking op marketinggebied én samenwerking op het gebied van bedrijfsvoering c.q. bedrijfsprocessen. BilancioZorg streeft ernaar om te werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen. De franchisenemers van BilancioZorg zijn daarom allen gediplomeerde mentoren. Tevens is BilancioZorg met haar franchise in mentorschap aangesloten bij de Branchevereniging Horus.

Franchise Connect begeleidt BilancioZorg vanaf de start van de franchiseformule.

 

DE GROEI VAN BILANCIOZORG

Franchise Connect onderzocht door middel van een haalbaarheidsanalyse de mogelijkheden om een kantoor in mentorschap te franchisen. Hierbij werd getoetst op het concept zelf, de organisatie, de logistieke uitdagingen, het profiel van de franchisenemer, de dienstverlening aan de franchisenemer, de inhoud van de samenwerking, de juridische onderbouwing, het verdienmodel voor franchisegever en franchisenemer en het managen van de formule.

Ons werk

Haalbaarheidsanalyse voor BilancioZorg | Ontwikkeling Franchise Overeenkomst en Franchise Handboek | Interim Formule Management | Sparring partner franchisedirectie | Fiscale toetsing franchiseovereenkomst op fictief dienstverband | Aanvraag begeleid richting het landelijk kwaliteitsbureau voor bewindvoering en mentorschap.

Van uw bedrijf in mentorschap een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.