• Franchise Connect | we know how

Franchise in matrasreiniging

Onze klant: DokterBed

Franchise in matrasreiniging – DokterBed

DokterBed is een franchise in matrasreiniging. DokterBed reinigt niet alleen uw matras, maar is ook gespecialiseerd in het schoonmaken van tapijten, banken en gestoffeerde meubels.

Uit cijfers blijkt dat wij gemiddeld een derde van ons leven doorbrengen in bed. Bedenk dan dat dit matras vaak al jaren oud is en misschien wel nooit is gereinigd. Veel mensen hebben geen weet van de verzorging van het matras en daardoor blijft het erg lastig om dit probleem zelf aan te pakken. Daarnaast moet je over de juiste apparatuur beschikken om het matras te kunnen reinigen. Dit is dan ook de reden dat veel vakantieparken, hotels en ook particulieren hun matrasreiniging laten uitvoeren door een bedrijf als DokterBed.

Meer weten over DokterBed? Bekijk dan de volgende video:

Ons werk

Scannen van de franchiseformule | Toetsen franchiseovereenkomst | Werving en selectie van nieuwe franchisenemers | Sparringpartner formulemanager.

DokterBed over ons:

Als formulemanager van DokterBed heb ik Franchise Connect ervaren als een goede partner. Serieuze en soms confronterende adviezen zetten je aan het denken, maar ze laten de verantwoordelijkheid goed bij de klant liggen. Ze zijn goed te bereiken, denken mee en zijn duidelijk in het maken van afspraken en de te verwachte kosten. Geen uurtje factuurtje, omdat ook zij snappen, dat het een samenspel is. Franchise Connect acteert vanuit eigen kracht en schroomt niet om anderen om advies te vragen of naar andere spelers in de franchisewereld te verwijzen. Kortom een professionele en betrouwbare partner!

– Henk Olree, DokterBed

Ook uw franchiseformule scannen?

Kom bij ons op de koffie.