• Franchise Connect | we know how

Franchise in makelaardij

Onze klant: Orentus

Orentus – Franchise in makelaardij

Orentus, franchise in makelaardij, heeft een landelijk netwerk van betrokken en vakkundige verhuurmakelaars. De verhuurmakelaar is bij Orentus de enige schakel tussen vraag en aanbod en beschikt zowel over kennis van de regionale markt als ook over de benodigde juridische en fiscale kennis.

Steeds meer vastgoedbeleggers en particulieren kiezen ervoor om de diensten van verhuurmakelaars in te schakelen. Uiteraard kan men er voor kiezen de verhuur zelf te doen, maar het presenteren van het verhuurde object, de screening van huurders, het administratieve werk en de wet- en regelgeving maken het interessanter om dit door een professional te laten doen. Een professional van Orentus ontzorgt op dit vlak.

Orentus combineert de professionaliteit van een landelijke organisatie met de aandacht en betrokkenheid van een persoonlijke verhuurmakelaar.

Franchise in verhuurmakelaardij

Franchise Connect scande de franchiseformule van Orentus. De formule wordt hierbij integraal getoetst op de onderdelen van de Franchiseformule Scan.

Ons werk

Herpositionering van de franchiseformule | Franchiseformule Scan | Ontwikkeling van de franchiseovereenkomst en het franchisehandboek.

Orentus over ons:

Franchise Connect heeft mij, via een gedegen kwalitatieve en kwantitatieve business analyse, inzage gegeven in de financiële haalbaarheid van het businessmodel van mijn onderneming. Hierdoor ben ik mij ervan bewust geworden dat ingrijpende veranderingen ten aanzien van doelgroep, aanbod en formulemanagement noodzakelijk zijn. Ook na afronding van de opdracht wil Franchise Connect betrokken blijven, iets wat ik zeker kan waarderen.

– Jeroen Scheepers, Orentus

Tijd voor een beoordeling van uw franchiseformule door franchisespecialisten?

Doe onze Franchiseformule Scan!