• Franchise Connect | we know how

Franchise in leasing

Onze klant: Autoleaseman

Autoleaseman – Franchise in leasing

Franchise in leasing als groeimodel voor uw bedrijf in de leasesector!

Autoleaseman is dé hulp bij autoleasecontracten. Autoleasecontracten zijn even ingewikkeld als hypotheken en smartphone abonnementen. Men betaalt altijd weer een ander bedrag dan op de offerte stond. Autoleaseman pluist de complexe voorwaarden van shortlease, private lease en operational lease voor klanten uit en levert een leasecontract dat perfect op de mobiliteitsbehoefte aansluit.

De markt voor leasing

De mobiliteit en vrijheid van de auto blijven belangrijk maar consumenten en ondernemers kijken, mede door de opkomst van alternatieven, anders aan tegen het eigendom van een auto. Functionaliteit en mobiliteit worden steeds belangrijker dan het bezit van de auto. De auto is steeds minder belangrijk voor mensen, vooral voor jongeren. Dit komt door de steeds hogere autokosten, de opkomst van het delen van auto’s, maar ook door de opkomst van private lease-constructies.

De kosten voor autobezit zijn de afgelopen jaren sterk toegenomen, voornamelijk gedreven door hogere belastingen (o.a. motorrijtuigenbelasting) en stijgende variabele kosten zoals parkeren en brandstof. Deze trend zal doorzetten! Dit betekent dat deze kosten in de toekomst alleen maar verder zullen toenemen.

Autodelen kan een alternatief zijn, maar is dit voor de meeste autobezitters (nog) niet. Private lease is een veel meer gebruikt alternatief! Het belang van private lease zal alleen maar toenemen! Daarnaast wordt leasing van auto’s steeds interessanter: of dit nu via private leasing, operational leasing of financial leasing is.

Autoleaseman is voor de consument of de ondernemer een gids in leaseland! Autoleaseman is een intermediair van  leaseauto’s die voor iedereen het beste leasecontract weet te vinden. Autoleaseman is opgericht door Maik Dielissen die twintig jaar lang diverse sleutelposities bekleedde bij onder andere Fiat, Mercedes Benz en LeasePlan.

Franchise in leasing

Als groeimodel kiest Autoleaseman voor een franchiseformule waarbij lokale franchisenemers kunnen terugvallen op het merk, de knowhow, de infrastructuur en de marketing van Autoleaseman. Franchise in leasing dus! Franchise Connect heeft ervaring in de automotive sector, in retail én uiteraard in franchising. Een logische keuze dan ook om samen met Franchise Connect dit groeimodel te ontwikkelen en uit te rollen.

Ons werk

Haalbaarheidsanalyse groeistrategie door franchising | Opzetten van het Franchise Formuleplan.

Van uw leasebedrijf een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.