• Franchise Connect | we know how

Doppio Espresso – Franchise in koffie

Onze klant: Doppio Espresso

Doppio Espresso – Franchise in koffie

Met hun franchise in koffie probeert Doppio Espresso hun passie voor koffie en ambacht over te brengen op hun franchisenemers, zodat de franchisenemers dit op de lokale gasten kunnen overbrengen.

Het genieten van een heerlijke cappuccino of espresso op een terras in Italië, maar dan in je eigen woonplaats; dat wil Doppio Espresso hun gasten laten beleven. Doppio Espresso is niet alleen een Italiaanse naam, maar heeft ook sterke banden met het land. Door de nauwe samenwerking met koffiebranders en theemelangeurs in Italië kan Doppio Espresso de kwaliteit en versheid van hun producten controleren, garanderen en waarborgen.

Het Doppio Espresso-concept franchise in koffie is echter nooit af. Doppio Espresso investeert daarom veel in ontwikkeling van de franchiseformule. De afgelopen jaren kenmerken zich door snelle groei, veel prijzen en nominaties en een steeds ontwikkelende en innoverende formule.

Franchise in koffie zoals het hoort

Vanaf het begin is het de ambitie geweest om de Doppio Espresso-kwaliteit in heel Nederland bereikbaar te maken. Goede partners zijn hierin essentieel. Doppio Espresso gelooft sterk in de kwaliteiten van andere ondernemers en werkt graag samen om elkaar te versterken. Vandaar dat franchising de passende samenwerkingsvorm binnen het Doppio Espresso-concept is.

Samenwerken, efficiency en korte lijnen zijn de kernwoorden van de franchiseformule van Doppio Espresso. Elke ondernemer binnen de franchiseformule profiteert van de schaalvoordelen die behaald worden door gezamenlijk in te kopen en te distribueren. Daarnaast wordt er gezamenlijk gewerkt aan het versterken van het merk en het vergroten van de efficiency binnen de organisatie. Het grote voordeel zit voor de franchisenemers in het feit dat zij zich zo veel mogelijk kunnen richten op de dagelijkse gang van zaken in hun eigen Doppio Espresso-onderneming. Vanuit het hoofdkantoor in Joure wordt er elke dag hard gewerkt om de ondernemers zoveel mogelijk te ontlasten op het gebied van inkoop, marketing, automatisering en productontwikkeling. Door energie te combineren en goede ideeën samen uit te werken, wordt constante innovatie nagestreefd zodat Doppio Espresso voorop kan blijven lopen in de koffiebranche.

Franchise Connect en Doppio Espresso

Franchise Connect adviseerde Doppio Espresso achter de schermen met onder andere een check op alle relevante franchisedocumenten. Van franchiseovereenkomst tot franchisehandboek. Vóór de schermen draait Franchise Connect mee in de werving en selectie van franchisenemers.

Meer weten over Doppio Espresso? Bekijk de volgende video:

Ons werk

Scan franchiseformule | Check op bestaande franchiseovereenkomst en franchisehandboek | Werving en selectie van franchisenemers.

Van uw horecabedrijf een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.