• Franchise Connect | we know how

Franchise in good food

Onze klant: The Happiness Café

Franchise in good food – The Happiness Café

In 2016 startte Linsey van Oers met The Happiness Café vanuit haar passie voor verse- en gezonde gerechten.  Al sinds haar studententijd is dit een van haar favoriete bezigheden. In
haar vrije tijd verslindt ze kookboeken en wetenschappelijke artikelen over diëten, allergieën, food trends, veganisme, gezondheidsvoordelen van bepaalde soorten voeding; de lijst (en haar boekenkast) is eindeloos. Ze wilde met The Happiness Café graag een plek creëren waar ook vrienden, familieleden & kennissen met allergieën of dieetwensen met een gerust hart terecht kunnen. Ongeacht of ze nu glutenvrij, lactosevrij, vegan of suikervrij (willen) eten.

Zo gedreven als Linsey is wilde ze ook andere steden in Nederland een thuis bieden voor verse- en gezonde gerechten. Dit was voor haar de reden om onderzoek te doen naar een franchise in good food!

DE GROEI VAN THE HAPPINESS CAFÉ

Franchise Connect onderzocht door middel van een haalbaarheidsanalyse de mogelijkheden voor een franchise in good food. Hierbij werd getoetst op het concept zelf, de organisatie, de logistieke uitdagingen, het profiel van de franchisenemer, de dienstverlening aan de franchisenemer, de inhoud van de samenwerking, de juridische onderbouwing, het verdienmodel voor franchisegever en franchisenemer en het managen van de formule.

De haalbaarheidsanalyse leverde een “GO” op voor een franchise in good food. Inmiddels zijn ook de juridische documenten ontwikkeld door Franchise Connect in samenwerking met AG Hart Advocaten. Linsey mag nu eindelijk haar eerste franchisenemers verwelkomen.

Ons werk

Haalbaarheidsanalyse groeistrategie door franchising | Ontwikkelen franchiseovereenkomst en handboek | Inrichten precontractuele fase

Van uw bedrijf in good food een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.