• Franchise Connect | we know how

Franchise in geestelijke revalidatiezorg – Revalis

Onze Klant: Revalis

Franchise in geestelijke revalidatiezorg – Revalis

Voor Revalis deden we onderzoek naar een franchise in geestelijke revalidatiezorg. Wanneer mensen chronische klachten hebben als pijn en/of vermoeidheid en functioneringsproblemen ervaren, dan spelen er vaak meerdere factoren een rol. Revalis kijkt dan ook verder dan alleen het lichaam en werkt vanuit het zogenaamde biopsychosociaal model ofwel lichaam, geest en omgeving met extra aandacht voor zingeving. Dit met het doel om de kwaliteit van leven te verhogen. Revalis ziet tijdens de behandeling waar de focus op gelegd moet worden op beter functioneren en participeren dat klachten verminderen, de gezondheidsbeleving verbeterd en men weer regie ervaart op zijn/haar leven.

Revalis streeft naar de beste meest geavanceerde behandeling voor haar patiënten en adviseert de patiënt vanuit een “evidence based” perspectief, maar staat open voor het ontwikkelen van nieuwe innovatieve behandelvormen.

DE GROEI VAN REVALIS

Franchise Connect onderzocht door middel van een haalbaarheidsanalyse de mogelijkheden om een centrum in geestelijke revalidatiezorg te franchisen. Hierbij werd getoetst op het concept zelf, de organisatie, de logistieke uitdagingen, het profiel van de franchisenemer, de dienstverlening aan de franchisenemer, de inhoud van de samenwerking, de juridische onderbouwing, het verdienmodel voor franchisegever en franchisenemer en het managen van de formule.

Ons werk

Haalbaarheidsanalyse groeistrategie door franchising | Ontwikkelen franchiseovereenkomst en handboek

Van uw bedrijf in de geestelijke revalidatiezorg een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.