• Franchise Connect | we know how

Franchise in Doe Het Zelf Meubels – Moduworx

Onze Klant: Moduworx

Franchise in Doe Het Zelf Meubels – Moduworx

Moduworx wil verder internationaal opschalen en is voornemens een franchise in Doe Het Zelf Meubels te ontwikkelen. De ondernemer achter Moduworx zag een groeiende vraag in de markt van Doe Het Zelf Meubels naar meubelbouwprojecten met stijgerbuizen. Hij zag zijn kans schoon en begon een webshop in Duitsland. Al gauw stroomde de afbeeldingen binnen van verschillende meubelontwerpen binnen vanuit de Duitse markt en zo ontstond het idee om nog verder op te schalen naar andere Europese landen door middel van een franchise in Doe Het Zelf Meubels.

De basis voor het succes van deze nog te ontwikkelen franchise in Doe Het Zelf Meubels is maatwerk, eenvoud en betaalbaarheid. Moduworx speelt anno 2020 zelfs nog beter in op behoefte van klanten met de unieke ontwerptool op de website. Hiermee weten klanten tot op de cm nauwkeurig wat ze kwijt zijn aan materiaal. De rest kunnen klanten zelf doen. Ze hebben alleen een inbussleutel nodig om alle verbindingen vast te zetten. Een kind kan de was doen!

DE INTERNATIONALE GROEI VAN DEZE FRANCHISE IN DOE HET ZELF MEUBELS

Franchise Connect onderzocht door middel van een haalbaarheidsanalyse de mogelijkheden voor een franchise in Doe Het Zelf Meubels. Hierbij werd getoetst op het concept zelf, de organisatie, de logistieke uitdagingen, het profiel van de franchisenemer, de dienstverlening aan de franchisenemer, de inhoud van de samenwerking, de juridische onderbouwing, het verdienmodel voor franchisegever en franchisenemer en het managen van de formule.

Ons werk

Haalbaarheidsanalyse groeistrategie door franchising

Van uw bedrijf in Doe Het Zelf Meubels een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.