• Franchise Connect | we know how

Franchise in de reissector

Onze klant: Seal and Go

Seal & Go – Franchise in de reissector

Seal & Go BV is een franchise in de reissector en sealt bagage bij vluchten. Deze onderneming startte in 1999 met twee simpele sealmachines op Amsterdam Airport Schiphol (AMS) Schiphol. Inmiddels heeft Seal & Go wereldwijd hechte samenwerkingen met luchthavens in landen als Namibië, Rusland, Suriname en Oman. Tot slot, stond deze franchiseformule ook op technologisch gebied niet stil.

Bekijk de volgende video voor meer informatie over Seal & Go:

Ons werk

Advies International Franchising | Franchise Interim Management | Juridische begeleiding van de franchisesamenwerking | Uitvoering franchisemanagement en sparringpartner formulemanagement | Franchise Mediator

Seal & Go over ons:

Wij hebben Franchise Connect ingeschakeld in een periode van onrust binnen onze formule en problemen  met een van onze franchisenemers. Franchise Connect liet –als interim franchisemanager- zien ervaren te zijn en wist direct een gedegen plan van aanpak neer te leggen. Vervolgens heeft Franchise Connect ons geholpen de franchiseovereenkomst te ontbinden en er voor gezorgd dat de betreffende franchisenemer (zonder schade aan te richten) zijn contract keurig uitdiende en de omzet op peil hield. Franchise Connect heeft zich laten gelden als een zakenkundige interimmanager en daarnaast als prettige sparringpartner van de directie. Wij zijn Franchise Connect dankbaar vanwege hun professionaliteit, kennis en aanpak. De betreffende locatie exploiteren wij nu zelf met groot succes!!

– Paul Rijkhoff, Seal & Go

Van uw bedrijf in de reissector een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.