• Franchise Connect | we know how

Franchise in de horeca uitzendbranche

Onze klant: HSU horeca uitzendbureau

Franchise in de horeca uitzendbranche – HSU Horeca Uitzendbureau

HSU Horeca Uitzendbureau is sinds 2000 de specialist voor het leveren van vakbekwame medewerkers voor de horeca, recreatie en evenementensector in midden-Nederland.

Opdrachtgevers kunnen bij HSU terecht voor representatieve medewerkers. HSU werft en selecteert de juiste vakmensen, die na de eerste selectie op basis van kennis en ervaring ook nog een training krijgen. Hierdoor weet de opdrachtgever dat hij/zij geschikt horecapersoneel over de vloer krijgt. Tot slot kan de opdrachtgever ook de administratie en  personeelszaken uitbesteden aan HSU (Payroll Services).

Ons werk

Franchisevoorovereenkomst | Wervingsadvies | Inrichting werving- en selectieproces | Verzorgen precontractuele informatie franchise t.b.v. kandidaat-franchisenemers | Werving en selectie van franchisenemers.

HSU Horeca Uitzendbureau over ons:

Soms is het noodzakelijk om specialistische kennis te verwerven. Via Franchise Connect hebben we deze kennis gevonden. Het is fijn om een kritisch persoon naast je te hebben die meekijkt naar een formule waar je zelf enkel enthousiast over bent. Dit houd je scherp. Met name onze samenwerking met Carlo en Jarreau is fijn. Heldere communicatie en verfrissende ideeën zijn hun goede eigenschappen. Franchise Connect helpt HSU Horeca Uitzendbureau met de inrichting van het selectieproces en de werving en selectie van geschikte kandidaten voor de nog te openen vestigingen.

– Bob van der Hoeven, HSU Horeca Uitzendbureau

Uw horecabedrijf als franchiseformule?

Kom bij ons op de koffie.