• Franchise Connect | we know how

Franchise in de fitnessbranche

Onze klant: My35'

Fit en slank in slechts 35 minuten per training, dat is de propositie van My35’. De ondernemer achter My35’ opende samen met verschillende mede-eigenaren 10 eigen beheervestigingen binnen een tijdsbestek van 7 jaar. Door slim gebruik te maken van online fitnessmarketing heeft My35’ kunnen groeien in een zeer competitieve branche.

Het doel van My35’ is om in heel Zuidoost-Nederland My35’-fitnessstudios te openen. Nog meer eigen beheervestigingen betekent nog meer financiële investeringen en qua span-of-control wordt de uitdaging groter om al het personeel aan te sturen. Dit gaf aanleiding om – naast het eigen beheermodel – een franchisemodel te ontwikkelen. Om deze reden nam My35’ contact op met Franchise Connect, om te onderzoeken of het concept van My35’ geschikt is om door te ontwikkelen tot franchise in de fitnessbranche.

 

INNOVATIEVE FITNESSAPPARATUUR

De basis voor het concept wordt gevormd door de innovatieve fitnessapparatuur van Milon Circle. Door verschillende grote spiergroepen te trainen met weerstand, in combinatie met cardio kunnen sporters middels de Milon Circle tot wel 15 keer meer resultaat behalen dan bij een traditionele sportschool.

 

Franchise Connect voerde het formuleplan c.q. het haalbaarheidsonderzoek uit voor My35’ en ontwikkelde vervolgens het concept door tot een franchise in de fitnessbranche. Ook maakte Franchise Connect een precontractueel informatiepakket voor My35’, waardoor My35’ in staat is om franchisevestigingen te openen in heel Zuidoost-Nederland.

 

Meer weten over My35’? Bekijk de volgende video:

ONS WERK

Haalbaarheidsanalyse voor een franchiseformule | Maken van een formuleplan | Ontwikkelen franchiseovereenkomst en franchisehandboek | Vervaardiging precontractuele informatiepakket | Sparringpartner franchisedirectie.

Van uw fitnessstudio een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.