• Franchise Connect | we know how

Franchise in caravan- en camperverhuur

Onze klant: CaravanenCamperhuren.nl

Franchise in caravan- en camperverhuur – CaravanenCamperhuren.nl

Haalbaarheid franchise onderzoeken vóórdat u een franchiseformule gaat starten is geen overbodige luxe.

Onze klant CaravanenCamperhuren.nl ondervond na een uitgebreide haalbaarheidsanalyse van Franchise Connect dat het moment (nog) niet daar was om een franchiseformule uit te rollen. Ook dat kan de conclusie van een franchise haalbaarheidsanalyse zijn! In een relatief kort tijdsbestek wordt het fundament onder de verdere groei van CaravanenCamperhuren.nl getoetst op een franchisemodel of een andersoortig businessmodel dat geënt is op een samenwerking met andere ondernemers. Hierdoor wordt eindelijk eens een gedetailleerd en uitgebreid inzicht verkregen in de beste manier om de groeiambities van het bedrijf te realiseren. Door het hele proces wordt nog beter ingezoomd op de sterktes en zwaktes van het bedrijf, de mogelijkheden en de onmogelijkheden en de stappen die (eerst) moeten worden ondernomen om de groei verder te realiseren. Naar aanleiding van de uitkomsten van de haalbaarheidsanalyse werd besloten om voorlopig niet te kiezen voor franchising als alternatief businessmodel.

Franchise Connect onderzocht de haalbaarheid franchise door te toetsen op het concept zelf, de organisatie, de logistieke uitdagingen, het profiel van de franchisenemer, de dienstverlening aan de franchisenemer, de inhoud van de samenwerking, de juridische onderbouwing, het verdienmodel voor franchisegever en franchisenemer en het managen van de formule.

CaravanenCamperhuren.nl

CaravanenCamperhuren.nl heeft als doel haar klanten onbezorgd te laten genieten van de vakantie door middel van de vrijheid en het comfort van een camper of caravan. CaravanenCamperhuren.nl biedt klanten een ruime selectie van goed onderhouden caravans en campers met verschillende indelingen en in verschillende prijsklassen. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 20 jaar en heeft een grote landelijke dekking.

Meer weten over CaravanCamperhuren.nl? Bekijk dan de volgende video:

Ons werk

Haalbaarheidsonderzoek groeistrategie door franchising.

CaravanenCamperhuren.nl over ons:

Als eigenaar van Rico Recreatie hebben we een haalbaarheidsonderzoek laten verrichten door Franchise Connect. De gedreven en professionele aanpak heeft ons veel inzicht gegeven, dit met een zeer goede flexibele cijfermatige onderbouwing. Op basis van dit grondige onderzoek hebben we besloten het uitrollen van ons concept vooralsnog uit te stellen. De rapportage is echter zo geschreven dat het een goede basis is om hier straks verder op voort te borduren. Ik beveel een ieder die met franchiseplannen rondloopt Franchise Connect ten zeerste aan, een ervaren organisatie die echt richting kan geven aan het opzetten van een franchiseonderneming.   

– Richard Blanken, CaravanenCamperhuren.nl

U overweegt een franchiseformule te starten?

Doe een haalbaarheidsstudie met een franchisespecialist.