• Franchise Connect | we know how

Franchise in bootcamp

Onze klant: City Bootcamp

City Bootcamp – Franchise in bootcamp

City Bootcamp, franchise in bootcamp, is een snel groeiende buiten-sportschool in Nederland.

Personal trainer Eric Gugelot startte op 5 maart 2011 City Bootcamp. Als personal trainer met jarenlange ervaring zag hij steeds vaker hoe veel mensen in de fitnessbranche eigenlijk geen idee hadden wat ze precies aan het doen waren. Om nog maar te zwijgen over de betalende leden die nauwelijks een voet binnenzetten in de sportschool. Zonde van het geld, en jammer, omdat het sporten zo verbonden blijft met negatieve connotaties. Eric wilde juist daarom iets aanbieden dat concreet resultaten zou geven. Resultaat zowel op fysiek als op geestelijk niveau. Zonder die drempel van de sportschool.

Deze outdoor sportschool is inmiddels actief in meer locaties in Nederland. City Bootcamp laat zien dat sporten leuk is en dat een gezonde leefstijl voor iedereen haalbaar is. Buiten sporten in teamverband geeft aan sporten nog een extra dimensie.

City Bootcamp zoekt ondernemers die hun toekomst zien in de branche voor buitensport. Die graag een eigen bootcamp-vestiging willen starten onder de vlag van City Bootcamp. Hierbij bestaan er ook mogelijkheden voor bestaande Bootcamp clubs die de volgende stap willen zetten!

Franchise Connect hielp City Bootcamp met het verbeteren van hun franchiseconcept en de uitrol van de formule.

Meer weten over City Bootcamp? Bekijk de volgende video:

Ons werk

Franchiseformule Scan | Herontwikkeling en herpositionering van de franchiseformule | Ontwikkeling van de franchiseovereenkomst en het franchisehandboek | Advies met betrekking tot de werving en selectie van franchisenemers | Inrichting selectieproces franchisenemers | Ontwikkelen precontractuele informatie | Werving en selectie franchisenemers | Sparring partner franchisedirectie.

City Bootcamp over ons:

Out of the box advies waar je direct iets mee kunt. Franchise Connect staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Samen met Franchise Connect zijn wij stap voor stap te werk gegaan en staan nu klaar voor om het City Bootcamp concept verder uit te rollen in Nederland. 

– Amer Ejaz Butt, City Bootcamp

Meer weten over franchising en uw fitnessbedrijf?

Kom bij ons op de koffie.