• Franchise Connect | we know how

DATA-Collectief – Franchise in bedrijfsdata

Onze klant: DATA-collectief

DATA-collectief – Franchise in bedrijfsdata

DATA-collectief, franchise in bedrijfsdata, bezit de grootste gedeelde bedrijfsdatabase van Nederland. Wat de franchiseformule DATA-collectief concreet doet is de verkoop van adressen en bedrijfsgegevens. Met het DATA-collectief kunnen bedrijven hun database verrijken, vergroten en up-to-date houden. DATA-collectief heeft de grootste, actuele adressen database van Nederland en biedt de mogelijkheid om eenvoudig gegevens te filteren tot bijvoorbeeld een doelgroepselectie voor acquisitie. Daarmee is het DATA-collectief een waardevolle schakel bij iedere verkoopstrategie. Daarnaast ontzorgt DATA-collectief ondernemers in hun marketing en sales. De koppeling met de innovatieve tool Website-Leads en de inzet van Personal Sales Assistants, maken van het DATA-collectief een continue leadgenerator.

DATA-collectief Groep B.V. groeit stevig door en doet dit door franchise als groeistrategie toe te passen. Inmiddels zijn meerdere franchisenemers aangehaakt die kunnen bouwen op de gevestigde naam, de kennis en de support vanuit het hoofdkantoor.

Meer weten over de werkzaamheden van DATA-collectief? Bekijk dan de volgende video:

Ons werk

Haalbaarheidsanalyse groeistrategie door franchising | Ontwikkelen franchiseformule bedrijfsdata | Ontwikkelen de franchiseovereenkomst en het franchisehandboek | Werving en selectie van nieuwe franchisenemers | Fiscale toetsing partnerovereenkomst op fictief dienstverband.

Van uw bedrijf in bedrijfsdata een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.