• Franchise Connect | we know how

Franchise in automotive

Onze klant: Webasto

Webasto – Franchise in automotive

Webasto, franchise in automotive, is een wereldwijde speler in deze branche. Webasto ontwikkelt en produceert complete daksystemen, verwarmings- en aircosystemen en aftermarket standkachels en open daken. Sinds de oprichting in 1901 heeft het familiebedrijf Webasto, met haar hoofdkantoor in Stockdorf bij München, steeds opnieuw technologische standaarden neergezet. In Nederland is Webasto vertegenwoordigd met een hoofdvestiging in Kampen, waar de activiteiten voor de Benelux markt worden gecoördineerd (verkoop en service van alle Webasto producten) alswel de activiteiten voor de internationale markt (op het gebied van open daksystemen).

Meer weten over Webasto? Bekijk dan volgende video van RTL Autowereld:

Ons werk

Haalbaarheidsonderzoek groeistrategie door international franchising | Herpositionering van de bestaande dealerorganisatie | Ontwikkeling van de franchiseformule.

Webasto over ons:

Franchise Connect heeft verstand van franchise. Maar dit niet alleen. De adviseurs van Franchise Connect weten zich ook te verplaatsen in onze business. Een must wat mij betreft om goed te kunnen adviseren. Aan alles is te merken dat het hier om praktijkmensen gaat. De structurele aanpak bij het ontwikkelen van franchiseformules zorgt er voor dat er weinig details over het hoofd worden gezien.

– Hugo Janssen, Webasto

Uw bedrijf in automotive als franchiseformule?

Kom bij ons op de koffie.